Η Μαντόνα τόπλες αποκαλύπτει: «Έχω δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά» [photos]

02.12.2014
Η πορνεία είναι το πιο σημαντικό επάγγελμα λέει η 56χρονη Mαντόνα που ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως να προκαλεί!

«Έπαθα μανία με το θάνατο, και η ιδέα ότι δεν ξέρεις πότε ο θάνατος θα έρθει με κάνει να πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να κάνει όσα περισσότερα μπορεί κάθε στιγμή για να πάρει ό,τι μπορεί από τη ζωή.»

Αυτή είναι μια από τις απαντήσεις της Μαντόνα στη συνέντευξη που συνόδευσε την γυμνόστηθη φωτογράφησή της στο περιοδικό Interview.

«Με τραβούσαν πάντα οι δημιουργικοί άνθρωποι. Δεν θέλεις να είσαι ο εξυπνότερος άνθρωπος στο δωμάτιο θέλεις να είσαι ο πιο χαζός στο δωμάτιο».

Η Βασίλισσα της Ποπ ποζάρει στο φακό των Μερτ Άλας και Μάρκους Πίγκοτ, με σέξι εσώρουχα, ζαρτιέρες και προκλητικά ρούχα του Αλεξάντερ Μακουίν.

Οι απαντήσεις της για τα ναρκωτικά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

«Για μερικούς ανθρώπους είναι ένα πνευματικό θέμα…Έχει να κάνει με το πώς οι άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά. Κάποιοι κάνουν χρήση για να έρθουν κοντά στο Θεό ή να φτάσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης ... Είναι όμως ένας σύντομος κύκλος. Αλλά αυτή είναι η ψευδαίσθηση των ναρκωτικών. Σε κάνουν να πιστεύεις ότι έρχεσαι κοντά στο Θεό και στο τέλος σε σκοτώνουν».

«Τα είχα δοκιμάσει όλα από μια φορά. Αλλά, κάθε φορά που “φτιαχνόμουν” είχα μια εμμονή να καθαρίσω τον εαυτό πίνοντας αύθονο νερό ώστε να τα αποβάλλω από το σώμα μου. Και έλεγα στον εαυτό μου ΟΚ, τελείωσα με αυτά…».

Όσο για το πιο σημαντικό επάγγελμα στον κόσμο, απάντησε: «Η πορνεία βέβαια!»..