Ο Τζον Σνόου και η κατάρα του "Game of Thrones"

02.12.2014
Ο Κιτ Χάρινγκτον αποκαλύπτει την άλλη πλευρά της τηλεοπτικής σειράς που τον έκανε διάσημο.

Ο ρόλος του ως "Τζον Σνόου" στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία "Game of Thrones" έκανε τον Κιτ Χάρινγκτον (Kit Harington) αστέρα πρώτου μεγέθους. Και εκείνος το αναγνωρίζει, αλλά όχι ότι δεν βλέπει και την άλλη όψη του νομίσματος.

"Το 'Game of Thrones' είναι η ζωή μου, η βασική δουλειά μου, το αγαπάω. Αλλά ειλικρινά, αν υπάρχει μια κατάρα του είναι ότι πρέπει να μιλάς γι' αυτό μια ολόκληρη ζωή", υποστήριξε με νόημα ο 27χρονος ηθοποιός μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό "GQ" αποδεχόμενος προφανώς το ενδεχόμενο να μην μπορέσει ποτέ στη ζωή του να ξεπεράσει τον ρόλο αυτό, όσο και αν δεν του αρέσει.

Ο Κιτ Χάρινγκτον στον ρόλο του "Τζον Σνόου" που τον έκανε διάσημο

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Κιτ, ο οποίος παρεμπιπτόντως πρωταγωνστεί στο επικό "Φωτιά πάνω από την Πομπηία", αποκάλυψε ότι είναι εθισμένος στην προσοχή του κοινού, όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί.

"Όλοι οι ηθοποιοί είναι νάρκισσοι. Όλοι, σας βεβαιώνων. Για να έχεις αυτή την όρεξη να σηκωθείς επάνω και να κάνεις ό,τι κάνεις για να σε παρακολουθήσουν, ή σου έχει στερηθεί η προσοχή ως παιδί, ή την έχεις πάρει με το παραπάνω και θέλεις κι άλλο", υποστήριξε ο Χάρινγκτον για το... συνάφι του, ενώ ξεκαθάρισε ότι εκείνος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.