Γερμανού: Η άγνωστη σχέση με μεγαλύτερό της!

28.11.2014
Τη... ρετσινιά της cougar κόλλησαν οι σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού με μικρότερους άνδρες κι άντε να αποδείξει και να πείσει η παρουσιάστρια ότι έχει κάνει σχέση και με μεγαλύτερους!

Η Ναταλία μίλησε για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας και ξέσπασε, με την υποκρισία του κόσμο να δέχεται όταν μεγαλύτερος είναι ο άντρας, αλλά να «σοκάρεται» όταν είναι μεγαλύτερη η γυναίκα.

«Δεν είναι τόσο θέμα υποκρισίας. Αν και μπαίνουμε στο 2015, στην Ελλάδα, σαν κοινωνία, είμαστε πολύ πιο έτοιμοι να δεχτούμε μια διαφορά ηλικίας 20 χρόνων όταν μεγαλύτερος είναι ο άντρας, αλλά δεν το δεχόμαστε όταν μεγαλύτερη είναι η γυναίκα, ακόμα κι αν δεν της πολυφαίνεται. Ίσως γιατί μας έχουν μεγαλώσει διαφορετικά. Και ο δικός μου ο μπαμπάς δέκα χρόνια μεγαλύτερος ήταν από τη μαμά μου, μην το πας μακριά. Αλλά δεν ενοχλώ ούτε κάνω κάτι ανήθικο. Για μένα ανηθικότητα είναι να μπεις ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι, να χωρίσεις δύο ανθρώπους. Δεν είναι ανηθικότητα το να είσαι με έναν άντρα επειδή εκείνος το θέλει, εκείνος σε διάλεξε, εκείνος έκανε το πρώτο βήμα, κι ας είναι είκοσι τόσα χρόνια μικρότερός σου. Δεν του έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο και του είπα: «Άκουσε, Μάνο Ιωάννου, διαλέγεις: θάνατο ή Ναταλία;». Στην αρχή με πείραζε ο σχολιασμός, αλλά τώρα το έχω αποδεχτεί. Κάποιοι άνθρωποι ενοχλούνται και είναι δικαίωμά τους, γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε σχέση με άνδρα πολύ μεγαλύτερό της. «Όταν ήμουν 24, είχα για δύο μήνες σχέση με έναν άντρα που ήταν 45 χρόνων. Ήμουν πάρα πολύ γοητευμένη από εκείνον, αλλά δεν κράτησε πολύ» αποκάλυψε.