Διάσημη ηθοποιός έβαλε κορσέ κι έσπασε το πλευρό της!

28.11.2014
Όταν είδαμε το "Moulin Rouge" είχαμε μείνει άφωνοι και ταυτόχρονα ζητούσαμε, χαρτομάντηλα από τον διπλανό μας και λέγαμε για τη μεταμόρφωση της υπέροχης Nicole Kidman αλλά και τον αγαπημένο Ewan McGregor.

Όταν είδαμε το Moulin Rouge είχαμε μείνει άφωνοι και ταυτόχρονα ζητούσαμε, χαρτομάντηλα από τον διπλανό μας και λέγαμε για τη μεταμόρφωση της υπέροχης Nicole Kidman αλλά και τον αγαπημένο Ewan McGregor.

Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι τώρα είναι τα βάσανα που πέρασε η πρωταγωνίστρια στα παρασκήνια όταν έκανε πρόβα τις χορογραφίες και δοκιμές με τα ρούχα και τα ψηλά παπούτσια και σίγουρα εδώ ταιριάζει το ρητό "Μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος".

"Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Moulin Rouge, κατάφερα να σπάσω ένα πλευρό, στην προσπάθειά μου να φορέσω έναν θεόστενο κορσέ. Το μόνο που ήθελα ήταν μέση 45 εκατοστών και τελικά το πλήρωσα. Λίγες μέρες πριν, είχα πέσει από μία σκάλα, στην προσπάθειά μου να ισορροπήσω σε κάτι παπούτσια με αποτέλεσμα να σπάσω το ίδιο πλευρό" δήλωσε η 47χρονη ηθοποιός στην εκπομπή του Graham Norton όπου ήταν καλεσμένη και ακούγονται κάτι ηχητικά εφέ πόνου στο βάθος.