Παπαδοπούλου: «Καρφώνει» τη Φουρέιρα για το ψέμα της καταγωγής

28.11.2014
Η δημόσια παραδοχή της Ελένης Φουρέιρα για πρώτη φορά ότι είναι από την Αλβανία, έγινε αντικείμενο συζήτησης, ακόμη και στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Πολλοί συνάδελφοι της κυρίως, είπαν τη γνώμη τους για την εξομολόγηση της Ελένης, όμως, εκείνη που ξεχώρισε ήταν της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Η νεαρή τραγουδίστρια που ποτέ δεν έκρυψε ότι κατάγεται από το Καζακστάν (ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 5 ετών) στηρίζει μεν τη συνάδελφό της, όμως, έριξε και το «καρφάκι» της ότι έπρεπε να το είχε παραδεχτεί νωρίτερα!

«Τη νιώθω στο 100% την Ελένη γιατί βίωσα κι εγώ τον ρατσισμό. Εγώ είμαι από Έλληνες γονείς αλλά γεννήθηκα στο Καζακστάν και όταν ήρθα στην Ελλάδα, σε ηλικία 5 ετών, δεχόμουν ρατσισμό» δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Και συνέχισε εξηγώντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και το ρατσισμό που βίωσε. ''Δεν περιγράφεται πόσο μου στοίχισε ψυχολογικά ότι με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο'', είπε.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι όλο αυτό της έδωσε κίνητρο για να προχωρήσει και να γίνει καλύτερη. ''Πολεμούσα να πετύχω και να γίνω καλύτερη από το παιδάκι που με κορόιδευε'', είπε χαρακτηριστικά.

Και στο τέλος έριξε το «καρφί» της στη Φουρέιρα, που όλα αυτά τα χρόνια δεν παραδεχόταν την καταγωγή της. «Πιστεύω ότι η αλήθεια πάντα είναι καλύτερη από το ψέμα. Την δικαιολογώ απόλυτα την Ελένη, αλλά πιστεύω θα έκανε μεγαλύτερη καριέρα αν έλεγε την αλήθεια»,