Το 9χρονο μοντέλο του Armani με 300.000 followers! [photos]

28.11.2014
Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο, από τα επτά της πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας όπως Roberto Cavalli, Dolce & Gabanna, Armani και Benetton, η Vogue Bambbini την έχει φιλοξενήσει σε εξώφυλλο της και από τα 3 της κάνει καριέρα μοντέλου.

Η πανέμορφη Kristina Pimenove από τη Ρωσία είναι μόλις 9 χρονών και κάνει τη ζωή ενός πετυχημένου μοντέλου. Τα μέλη της σελίδας της στο facebook είναι πάνω από δύο εκατομμύρια, στο instagram μαζέυει αμέτρητα likes όταν ανεβαίνει φωτογραφία της αλλά η μητέρα της Glikeriya Shirokova, η οποία είναι πρώην μοντέλο κι έχει αναλάβει τα social media της, δεν την αφήνει ποτέ να ανεβάζει μόνη της πράγματα.

Φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που δεν θεωρούν καθόλου σωστή αυτή την υπερβολική προβολή όπως επίσης κι αυτοί που τη σχολιάζουν κάτω από τις αναρτήσεις της σα να είναι ενήλικη και όσα ξεπερνούν τα όρια σβήνονται. “Μπορείς να πεις πως η έκφραση της δεν είναι παιδική ή ότι δείχνει πολύ στημένη. Όμως απλά κοιτάζεις ένα κορίτσι που τυχαίνει να είναι απίστευτα όμορφο. Ίσως αν το πρόσωπο της ήταν κάτι κοινότυπο, δε θα γινότνα αυτή η συζήτηση.” είχε δηλώσει στη Daily Mail η υπεύθυνη ενός πρακτορείου μοντέλων στο Λονδίνο.

Συνήθως σε περιπτώσεις όπως αυτές της Kristina, ξεφεύγει λίγο έλεγχος και όταν μεγαλώνουν λίγο παραπάνω έχουν διάφορα θέματα γιατί δε μπορούν να διαχειριστούν αυτό που τους συμβαίνει αλλά ελπίζουμε να είναι η διαφορετική η δική της κατάσταση.

Κ.Π