Η Κέιτι Πράις χωρίς μακιγιάζ, με νέα εμφυτεύματα

28.11.2014
Δεν σταματά να μας εκπλήσσει το πληθωρικό μοντέλο που αυτή τη φορά "χτυπά" από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η Κέιτι Πράις (Katie Price) έχει γίνει διάσημη -μεταξύ άλλων- για το έξτρα λαρτζ μπούστο της, το οποίο καθώς φαίνεται δεν αφήνει σε... χλωρό κλαρί.

Αλλάζει τα εμφυτεύματα διαρκώς η 36χρονη μανούλα πέντε (!) παιδιών και αυτή τη φορά, πριν από την τελευταία της επέμβαση, μόνο που δεν μας έβαλε όλους μαζί στο χειρουργείο.

Αρχικά, η Κέιτι πόσταρε μια φωτογραφία με τα νέα της εμφυτεύματα στο Instagram -έτσι για να πάρουμε και μια ιδέα και όσοι δεν έχουμε ιδέα ούτε πώς μοιάζουν.

Like I say...out with the old, in with the new xx #katieprice #implants

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Katie Price (@officialkatieprice)

Στη συνέχεια, αφού καμάρωσε για τα καινούρια "παιδιά" της, η Πράις άρχισε να ποζάρει για selfies από το κρεβάτι του νοσοκομείου τονίζοντας ότι είναι χωρίς φίλτρο και χωρίς μακιγιάζ. Ιδού λοιπόν και όντως είναι αγνώριστη και πολύ πολύ φρέσκια χωρίς το πάστωμα που κανει συνήθως. Ίσως λίγο πιο σκούρα από το σολάριουμ, αλλά... λεπτομέρειες...

Hospital bed....but feeling great!!! #nofilter #nomakeup #katieprice

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

Σε αυτή τη λήψη μάλιστα μας χαρίζει και μια κλεφτή ματιά στον "Μπιλ" και τον "Μπομπ", τα δυο της νέα αποκτήματα το οποία έχει βαφτίσει κιόλας. Ήμαρτον. Πάντως είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα τους δούμε τους... κυρίους σε πλήρη ανάπτυξη:

Sneak peek of #Bill and #Bob 😝 #nofilter #nomakeup x

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on