Φουρέιρα: Το πρόβλημα υγείας & η στάση του Σαμαρά

19.11.2014
Πριν λίγες μέρες, δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού ήθελε την Ελένη Φουρέιρα έξαλλη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κλαούντιο Ρανιέρι επειδή εκείνος δεν κάλεσε στην Εθνική τον Γιώργο Σαμαρά.

Βλέπεις, η κλήση θα ήταν για το ζευγάρι μία πρώτης τάξης ευκαιρία να βρεθούν, έστω και για λίγο, μαζί. Αλλά και που δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Σαμαράς, στο πλευρό της αγαπημένης του βρέθηκε. Βλέπεις, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, η Ελένη αντιμετωπίζει ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας.

Και ο καλός της την περασμένη εβδομάδα τα άφησε όλα για να βρεθεί δίπλα της. Η Φουρέιρα, που λες, εδώ κι έναν μήνα ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα (ναι ετούτο είναι το... άγνωστο πρόβλημα υγείας) και γι αυτό στη σύντομη επίσκεψη του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, έμειναν κυρίως μέσα στο σπίτι.

Οι βόλτες τους ήταν μετρημένες και σε μία από αυτές, τούς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Ωστόσο, αν και με βρογχίτιδα, η Ελένη εμφανίζεται κανονικά στο πλευρό του Νίκου Βέρτη και ο Σαμαράς δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το νυχτερινό κέντρο και να θαυμάσει την καλή του επί πίστας με το διχτυωτό καλσόν