Chris Hemsworth: Δείτε τον πιο σέξι άνδρα του πλανήτη [photos]

19.11.2014
Αυτή την περίοδο είναι στο καστ τριών διαφορετικών μεταξύ τους ταινιών (“Avengers: Age of Ultron”, “In the Heart of The Sea”, “Blackhat”) στις οποίες υποδύεται τον σουπερηρωα Θορ, έναν φυλακισμένο που βοηθάει να εξιχνιαστεί μία περίεργη υπόθεση και το μέλος του πληρώματος ενός πλοίου που ξεμένει στη μέση του πουθενά για 90 μέρες. Ο Chris Hemsworth γεννήθηκε στην Μελβούρνη, έγινε γνωστός στη χώρα του από τη συμμετοχή του στηn αυστραλιανή σαπουνόπερα “Home and Way” και παγκοσμίως όταν πρωταγωνίστησε στις ταινίες “Star Trek” και “Cash” που ήταν και η πρώτη του εισβολή στα αμερικανικα, κινηματογραφικά πλατώ. Φέτος ο 31χρονος ηθοποιό ςανακηρύχτηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη αφήνοντας πίσω του 208 κυρίους που αναστατώνουν τον γυναικείο πληθυσμό και όχι μόνο. Ο αδερφός του επίσης γόη κι ηθοποιού Liam και του μικρότερου Luk, είναι πατέρας τριών παιδιών, τον χαίρεται στο κρεβάτι της κάθε μέρα η Elsa Pataky με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια και μετράει στο βιογραφικό του 15 ταινίες. Κι επειδή είπαμε ήδη πολλά, απλά περάστε μια βόλτα από τις παρακάτω φωτογραφίες...

Αυτή την περίοδο είναι στο καστ τριών διαφορετικών μεταξύ τους ταινιών (“Avengers: Age of Ultron”, “In the Heart of The Sea”, “Blackhat”) στις οποίες υποδύεται τον σουπερηρωα Θορ, έναν φυλακισμένο που βοηθάει να εξιχνιαστεί μία περίεργη υπόθεση και το μέλος του πληρώματος ενός πλοίου που ξεμένει στη μέση του πουθενά για 90 μέρες.

Ο Chris Hemsworth γεννήθηκε στην Μελβούρνη, έγινε γνωστός στη χώρα του από τη συμμετοχή του στηn αυστραλιανή σαπουνόπερα “Home and Way” και παγκοσμίως όταν πρωταγωνίστησε στις ταινίες “Star Trek” και “Cash” που ήταν και η πρώτη του εισβολή στα αμερικανικα, κινηματογραφικά πλατώ.

Φέτος ο 31χρονος ηθοποιός με το εντυπωσιακό σώμα, ανακηρύχτηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη αφήνοντας πίσω του 208 κυρίους που αναστατώνουν τον γυναικείο πληθυσμό και όχι μόνο. Ο αδερφός του επίσης γόη κι ηθοποιού Liam και του μικρότερου Luk, είναι πατέρας τριών παιδιών, τον χαίρεται στο κρεβάτι της κάθε μέρα η Elsa Pataky με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια και μετράει στο βιογραφικό του 15 ταινίες.

Κι επειδή είπαμε ήδη πολλά, απλά περάστε μια βόλτα από τις παρακάτω φωτογραφίες...