Τρελό κουίζ η αποκάλυψη του πιο σέξι άντρα

19.11.2014
Η "καυτή" λίστα του περιοδικού People με τα αρσενικά της χρονιάς έχει πια αριθμούς. Δες πώς ανακοινώθηκε το Νο1 της. Τρελό γέλιο!!!

Το περιοδικό People ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες τα 100 ονόματα των πιο σέξι αντρών για το 2014 και χθες τα έβαλε στη σωστή θέση τους...

Την ανακοίνωση του πιο σέξι από τους σέξι όμως, ανέλαβε να κάνει μέσα από την εκπομπή του ο Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο που μπορείτε να δείτει στο βίντεο που ακολουθεί...

Το βίντεο αξίζει πραγματικά, αλλά όσοι δεν αντέχετε την αγωνία μέχρι τα αποκαλυπτήρια του Κίμελ, ιδού το πιο σέξι αρσενικό του πλανήτη για φέτος, όπως τους είδε το περιοδικό "People". Κυρίες και κύριοι ο Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth).

31ός ετών σήμερα, ο μεγάλος αδελφός του Λίαμ είναι ο κινηματογραφικός "Θορ" ενώ η συμμετοχή του σε ταινίες δράσης όπως "Avengers" και "Rush" έχουν ξεχωρίσει.

Εντυπωσιακά μυώδης και γοητευτικός ταυτόχρονα, ο αυστραλος σταρ είναι παντρεμένος από το 2010 με την ισπανίδα Έλα Πατακί (Elsa Pataky) με την οποία έχουν μαζί τρια παιδιά: τη 2χρονη Ίντια Ρόουζ και τα μόλις 8 μηνών δίδυμα Τριστάνο και Σάσα.

Enjoying life, best #family #moments! #beach #love #relax #peace

A photo posted by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on