Η Άμπερ Χερντ «το παίζει» Μέριλιν με πούρο [photos]

19.11.2014
Δύο είναι οι βασικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις για τη νεαρή ηθοποιό Άμπερ Χερντ (Amber Heard). Εξαιτίας της λέγεται ότι ο Τζόνι Ντεπ χώρισε της επί 14 έτη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Βανέσα Παραντί. Το δεύτερο είναι ότι η καπάτσα Άμπερ θα μπορούσε να τα φτάξει ΚΑΙ με την... Βανέσα Παραντί, αφού έχει υπονοήσει σε δηλώσειςτης στο παρελθόν ότι είναι μπαϊσέξουαλ. Στη φωτογράφησή της για το ρώσικο GQ (αναδημοσίευση από το ιταλικό MAX) η 28χρονη πανέμορφη Άμπερ μοιάζει να χαλαρώνει στο μπουντουάρ της με μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες. Να θυμίσουμε ότι η αρραβωνιαστικιά του Τζόνι Ντεπ δηλώνει πολύ ερωτευμένη μαζί του μάλιστα σε φωτογραφίες από το κινητό της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο φαίνεται ότι υπάρχει και μια τόπλες της με την οποία στέλνει καυτό μήνυμα στον αγαπημένο της. Είναι γυμνή από τη μέση και πάνω και κρατά μια μικρή επιγραφή με μήνυμα στον JD, τον οποίο αποκαλεί "Tonto".

Δύο είναι οι βασικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις για τη νεαρή ηθοποιό Άμπερ Χερντ (Amber Heard). Εξαιτίας της λέγεται ότι ο Τζόνι Ντεπ χώρισε της επί 14 έτη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Βανέσα Παραντί. Το δεύτερο είναι ότι η καπάτσα Άμπερ θα μπορούσε να τα φτάξει ΚΑΙ με την... Βανέσα Παραντί, αφού έχει υπονοήσει σε δηλώσειςτης στο παρελθόν ότι είναι μπαϊσέξουαλ.

Στη φωτογράφησή της για το ρώσικο GQ (αναδημοσίευση από το ιταλικό MAX) η 28χρονη πανέμορφη Άμπερ μοιάζει να χαλαρώνει στο μπουντουάρ της με μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες. Να θυμίσουμε ότι η αρραβωνιαστικιά του Τζόνι Ντεπ δηλώνει πολύ ερωτευμένη μαζί του μάλιστα σε φωτογραφίες από το κινητό της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο φαίνεται ότι υπάρχει και μια τόπλες της με την οποία στέλνει καυτό μήνυμα στον αγαπημένο της. Είναι γυμνή από τη μέση και πάνω και κρατά μια μικρή επιγραφή με μήνυμα στον JD, τον οποίο αποκαλεί "Tonto".