Η Κένταλ "σκίζει" τις αδελφές Καρντάσιαν με στυλ!

18.11.2014
Μεγάλες στιγμές για τη νεαρή δεσποινίδα Τζένερ η οποία φαίνεται αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία στον κόσμο της μόδας.

Η Κένταλ (Kendal) είναι η μία από τις δύο κόρες της Κρις (Kris) και του Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) και ετεροθαλής αδελφή των αδελφών Καρντάσιαν (Kardashian).

Στα 19 της χρόνια έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της με πολλές και διαφόρων ειδών φωτογραφήσεις στο ενεργητικό της. Μέχρι και γυμνές -ακολουθώντας το παράδειγμα της Κιμ (Kim).

Πρόσφατα, μάλιστα, μια τεράστια επαγγελματική της επιτυχία εκτίναξε τις "μετοχές" της στα ουράνια.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, η 19χρονη Κένταλ έγινε επίσημα το πρόσωπο για τη νέα καμπάνια της Estee Lauder, μαζί με τη βρετανίδα Τζόαν Σμολς (Joan Smalls).

Ο άνθρωποι της διάσημης εταιρείας καλλυντικών φαίνονται ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία αυτή και δημοσίευσαν και ένα βίντεο για να συστήσουν και επίσημα το νέο πρόσωπό τους στον κόσμο. Δείτε το στη συνέχεια...

Πάντως η Κένταλ φαίνεται αποφασισμένη να μην αφήσει τις μεγαλύτερες αδελφές της να της "κλέψουν" τη στιγμή, καθώς απαγόρευσε στην οικογένειά της να μην πάει στα σόου που θα κάνει με τη νέα της εταιρεία. "Νομίζω ότι αν οι αδελφές μου καθόταν στην πρώτη σειρά των σόου η προσοχή θα στρεφόταν επάνω τους και δεν θα φαινόταν η προσπάθεια που θέλω να κάνω". Σωστή η Κένταλ. Καλή της επιτυχία...