Ποια Μενεγάκη; Έγκυος η Σπυροπούλου!

18.11.2014
Αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε. Έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο μελλοντολόγος Σεβάν ο οποίος πέφτει πάντα μέσα στις προβλέψεις του για τα διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και στη νέα οτυ επίσκεψη στην Ελλάδα, ανατρέπει ό,τι γνωρίζαμε εδώ και λίγο καιρό για την Ελένη Μενεγάκη.

Ο εν λόγω Γάλλος ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή "Τhe Morning Show" και ισχυρίστηκε πως η τελευταία δεν τον πείθει πως εγκυμονεί στ' αλήθεια. Στη συνέχεια όταν τον ρώτησαν τι προβλέπει για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, δήλωσε πως η παρουσιάστρια θα πρέπει να δουλέψει παρα πολυ για να πετύχει και πως σύντομα θα μείνει έγκυος. Επίσης αποκάλυψε πως παρ' όλο που η είναι διαφορετικές προσωπικότητες, ό,τι και να κάνει τα ηνία της τηλεθέασης θα κρατήσουν το απέναντι ζευγάρι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός κατσούλης.

Να θυμίσουμε πως ο Σεβάν ήταν εκείνος που είχε πει πως η Δέσποινα Βανδή θα κερδίσει στο The Voice και ότι το πρωινό του Μάρκου Σεφερλή θα έχει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και θα κερδίσει τη μάχη με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά