Γεωργούλης - Σωτηροπούλου: Τα φιλιά με την πρώην έφεραν την έκρηξη

12.11.2014
Μπορεί ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου να μην έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, όμως, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα εκείνα που αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές του έρωτα τους.

Έτσι, το τελευταίο δημοσίευμα που κυκλοφορεί για εκείνους, θέλει την Σωτηροπούλου να έστησε ερωτικό καβγαδάκι στον Αλέξη, για τα μάτια ή καλύτερα για τα... φιλιά της Μαρίνας Καλογήρου, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στο θέατρο!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γεωργούλης και η Καλογήρου, που φέτος εμφανίζονται μαζί σε παράσταση του Εθνικού, πριν χρόνια (συγκεκριμένα το 2000) υπήρξαν ζευγάρι. Και μάλιστα, όσοι τους έζησαν από κοντά έχουν να λένε για τον θυελλώδη έρωτα τους. Ο χωρισμός τους ήτο το ίδιο εκρηκτικός, αφού συνοδεύτηκε με πολλούς καβγάδες. Έκτοτε, οι δυο τους δεν ξαναμίλησαν, ενώ δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ οι σχέσεις τους.

Μέχρι που ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τούς κάλεσε να παίξουν στους «Μυστικούς αρραβώνες» όπου υποδύονται ένα ζευγάρι, που ανεβαίνει μάλιστα τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της real, στις πρόβες Γεωργούλης και Καλογήρου ήταν «παγωμένοι» και δε μιλούσαν πριν και μετά την πρόβα τους. Γιατί μπορεί επί σκηνής να παίζουν τους ερωτευμένους και να ανταλλάσσουν «καυτά» φιλιά, όμως κάτω από αυτήν, δεν έχουν την παραμικρή επαφή.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Σωτηροπούλου αυτό δεν το καταλαβαίνει και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα όταν έμαθε για τη συνύπαρξη του αγαπημένου της με την πρώην του και είδε στην πρεμιέρα της παράστασης τα «καυτά» φιλιά επί σκηνής, έγινε έξαλλη. Και στο σπίτι τού έκανε γερή σκηνή! Γιατί εκτός από τα φιλιά (που ηθοποιός είναι, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για δουλειά), αυτό που τη «φούντωσε» περισσότερο ήταν η διαχυτικότητα του Αλέξη με την πρώην μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, με την οποία πόζαρε αγκαλιά.