Ιδού πώς εύχονται οι κόρες στη μαμά Ντέμι Μουρ

12.11.2014
Γενέθλια είχε χθες η Ντέμι Μουρ και τις πιο γλυκές ευχές τις πήρε -δημοσίως- από τη μεγαλύτερη κόρη της, ενώ και η μικρότερη κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύμματος!

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) έγινε 52 χρονών χθες και η πρώτη από τις τρεις κόρες που απέκτησε από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) βρήκε ευκαιρία να εκφράσει δημόσια την αγάπη που νιώθει για εκείνη.

Δίπλα σε μια γλυκύτατη φωτογραφία των δυο τους που πόσταρε στο Instagram, η 26χρονη Ράμερ (Rumer) ευχήθηκε στη μαμά της με περισσότερα λόγια από ένα "Χρόνια πολλά".

"Μαμά, σήμερα είναι τα γενέθλιά σου και σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να μάθεις κάτι. Δεν ξέρω πού θα ήμουν χωρίς εσένα. Με δίδαξες τόσα πολλά και με βοήθησες να γίνω η γυναίκα που είμαι σήμερα, έτσι σ' ευχαριστώ. Είσα το είδωλό μου, ο μέντοράς μου, η καλύτερή μου φίλη και ο σύντροφός μου στο έγκλημα. Είσαι τόσο δυνατή, έξυπνη και συμπονετική, σπαρταριστικά αστεία και αφοπλιστικά όμορφη... Ελπίζω να μπορέσω κι εγώ να ενσαρκώσω όλα αυτά τα πράγματα όπως κάνεις κι εσύ. Σ' αγαπώ μανούλα... Χρόνια πολλά"

Η μικρή κόρη, τώρα, η Ταλούλα (Tallulah) ευχήθηκε περίπου τα ίδια στην εορτάζουσα μαμά Ντέμι, μόνο λίγο πιο συγκρατημένα.

Η φωτογραφία που διάλεξε η 20χρονη δεσποινίδα Γουίλις ήταν... ημέρας και μαζί με τη μαμά πόζαρε και η τρίτη αδελφή, Σκάουτ (Scout). "Χρόνια πολλά στη θεϊκή μαμουλίτσα μου. Είσαι όλα όσα ελπίζω να γίνω και ακόμη περισσότερα. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι το μωρό σου. Σ' Αγαπώ", γράφει η Ταλούλα φορώντας μια πυζάμα Σπάιντερμαν!!!!

Χρόνια πολλά, λοιπόν κι από εμάς...