Μέρι Κέιτ Όλσεν: Οι πλαστικές την άλλαξαν τόσο πολύ;

12.11.2014
Τις δύο πιο διάσημες δίδυμες της παγκόσμιας σόουμπιζ που θυμάσαι... να τις ξεχάσεις. Η μία άλλαξε τελείως.

Μπορεί να είναι μόλις 28 χρονών, αλλά η Μέρι Κέιτ (Mary Kate) και η Άσλεϊ Όλσεν (Ashley Olsen) θεωρούνται... "βετεράνοι" στον χώρο καθότι ξεκίνησαν από βρέφη την καριέρα τους.

Οι διάσημες δίδυμες έχουν εγκαταλείψει πια τον κινηματογράφο και έχουν εστιάσει στον χώρο της μόδας όπου είναι πανίσχυρες, ενώ εμφανίζονται συχνά πυκνά σε ντεφιλέ αλλά και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή τους, όμως άναψε φωτιές καθότη η Μέρι Κέιτ πόζαρε στο κόκκινο χαλί σαφώς πιο διαφορετική από άλλες φορές.

Τα μίντια "βούηξαν" για τις πλαστικές που ενδεχομένως έκανε, γεγονός που φυσικά δεν αποκλείεται. Η διαφορά είναι αισθητή, όπως μπορεί κανείς να δει με μια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίας πριν (επάνω) και μετά (κάτω), όμως εμείς δεν μπορούμε παρά να εστιάσουμε και στην σαφή -και ριζική- αλλαγή του μακιγιάζ, το οποίο έτσι κι αλλιώς κάνει θαύματα...( Η Μέρι Κέιτ είναι η αριστερή δίδυμη και στις δύο φωτογραφίες)

Πάντως, είτε έχει κάνει πλαστικές είτε όχι, η Μέρι Κέιτ Όλσεν στην προσωπική της ζωή παραμένει ευτυχισμένη στο πλευρό του κατά 17 χρόνια μεγαλύτερό της, Ολιβιέ Σαρκοζί (Olivier Sarkozy), αδελφό του πρώην γάλλου προέδρου, Νικολά, τον οποίο, μάλιστα οι φήμες θέλουν να έχει ήδη παντρευτεί μυστικά...