Ο γιος του Άρνι "έκλεψε" τη Μάιλι Σάιρους

03.11.2014
Η άτακτη ποπ σταρ φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ.

Μετά τον χωρισμό της από τον Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth), που τώρα πια μοιάζει να είναι τρεις ζωές πριν (!), η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) έχει αλλάξει αρκετούς συντρόφους χωρίς, όμως, να στεριώνει κάπου ιδιαίτερα.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την 21χρονη τραγουδίστρια να ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του γιου του Άρντολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) και της Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver), Πάτρικ (Patrick), ο οποίος είναι μοντέλο και ηθοποιός στο επάγγελμα.

Αν και η σχέση αυτή δεν είναι τελείως "νέα".

Πάτρικ και Μάιλι λέγεται ότι είχαν πρωτογίνει ζευγάρι το 2011 για λίγο καιρό, και να που τώρα φαίνεται ότι το "ξαναμάζεψαν" από εκεί που είχαν σταματήσει.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τη Μάιλι να βγαίνει από το διαμέρισμα του Πάτρικ την Παρασκευή, αφού είχε μείνει εκεί μερικές ώρες.

Επίσημα δεν έχουμε κανένα σχόλιο ακόμη, αλλά, το σίγουρο είναι ότι με τα φλας να παραμονεύουν η παραμικρή κίνηση δεν θα περάσει απαρατήρητη...

Για την ιστορία, ο 21χρονος Πάτρικ είχε κάποια στιγμή σχέση και με την κόρη του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) και της Ντέμι Μουρ (Demi Moore), Ταλούλα (Tallulah).