Λόπεζ: "Ο Μπεν Άφλεκ μου ράγισε την καρδιά"

03.11.2014
Τρεις γάμους και τρία διαζύγια μετράει η Jlo,όμως άλλος είναι ο χωρισμός που την πονάει περισσότερο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) δείχνει να έχει φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή της όπου έχει συμφιλιωθεί τόσο πολύ με το παρελθόν της που μιλά απόλυτα ξεκάθαρα και ανοιχτά γι' αυτό. Ακόμη και για τα πιο "σκοτεινά" και προσωπικά της κομμάτια.

Μιλώντας στην εκπομπή της Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) για το σόου "Today", η 45χρονη σταρ έκανε μια πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση για τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) το 2004, ένα βήμα πριν από τον… Ησαΐα.

"Ήταν η πρώτη φορά που ράγισε η καρδιά μου", παραδέχτηκε η Τζένιφερ, έχοντας προφανώς "τακτοποιήσει" πια τα συναισθήματά της. Δεν είναι τυχαίο που δεν έχει μιλήσει γι' αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια.



Άφλεκ και Λόπεζ έγιναν ζευγάρι αμέσως μετά το διαζύγιο εκείνης από τον χορευτή Κρις Τζαντ (Chris Judd) το 2002. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και ο κόσμος άρχισε να τους αποκαλεί "Μπένιφερ", όμως τον Ιανουάριο του 2004 και ενώ όλα ήταν έτοιμα για τον γάμο τους, ήρθε ο χωρισμός.

Λίγους μήνες αργότερα, η Τζένιφερ παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthony), με τον οποίο ήταν επί χρόνια πολύ φίλοι.


Η ίδια η JLo μίλησε και γι' αυτό το… ξαφνικό.

"Το να έχω έναν από τους καλύτερους φίλους μου, κάποιον που γνωρίζω χρόνια και αγαπώ πραγματικά και είχα και χημεία μαζί του να έρθει στη ζωή μου και να πει 'Εγώ είμαι εδώ', ήταν απίθανο", αποκάλυψε η Λόπεζ, όμως αμέσως μετά ξεκαθαρίζει ότι θα έπρεπε να είχε μείνει λίγο περισσότερο μόνη της.

"Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι, κανείς δεν θα σε σώσει ή θα σε γιατρέψει. Μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό", τόνισε με πάθος μιλώντας στην πρώην κυρία Σβαρτσενέγκερ η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία, όμως ακόμη και μετά τον χωρισμό από τον Άντονι, το ξανάκανε το… λάθος.

Τώρα, όμως, μετά και τον χωρισμό από τον Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) η Λόπεζ τις έχει βάλει τις προτεραιότητές της και δείχνει αποφασισμένη να σταθεί καλά στα πόδια της έχοντας στον νου της μόνο τα παιδιά της και τη βούλησή της "να μάθει καλύτερα τον εαυτό της".

Για την ιστορία, ο Άφλεκ, ο οποίος σήμερα είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) και έχουν μαζί τρία παιδιά, είχε παραδεχτεί ότι τον καιρό που ήταν ζευγάρι με τη Λόπεζ ήταν δυστυχισμένος.