Το κορίτσι του Πάτινσον μιλά για τη σχέση τους

31.10.2014
Ρώτησαν την ΦΚΑ Τουίγκς για το διάσημο αγόρι της. Δες τι απάντησε.

Η τραγουδίστρια με το παράξενο όνομα είναι η πρώτη επίσημη σχέση του Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

Και όπως φαίνεται η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο με τον 28χρονο σταρ να εγκαταλείπει τη βάση του στο Λος Άντζελες για χάρη της αγαπημένης του που ζει μόνιμα στο Λονδίνο.

Ένα από τα κοινά που έχει το διάσημο ζευγάρι είναι σαφώς η μυστικοπάθειά τους και η διάθεση να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η 26χρονη τραγουδίστρια στο πλαίσιο των Mercury Music Prize 2014 παραδέχτηκε ότι είναι πάρα πολύ ντροπαλή. "Είμαι ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος και και ζω σε μια διαρκή κατάσταση ντροπαλότητας! Ο χαρακτήρας μου στη σκηνή είναι απλά ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου μεγενθυμένο στο έπακρο", εξήγησε η FKA υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει λογαριασμό σε κανένα από τα σόσιαλ μίντια και ότι δεν την ενδιαφέρουν καθόλου.

Κουβεντιάζοντας με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας "Τhe Mirror" η FKA ρωτήθηκε πώς πάει η σχέση της με τον Ρομπ και εκείνη απάντησε "πολύ καλά". Αμέσως μετά, όμως, μάλλον το μετάνιωσε και απάντησε πιο... διακριτικά: "Δεν είμαι ειδική στις σχέσεις". Επίσημα μπορεί να μην το είπε, η είδηση, ωστόσο, μεταδόθηκε σε όλα τα μίντια.

Στο βίντεο που ακολουθεί δες τη δουλειά της FKA Twiggs για τη Google ως πρωταγωνίστρια αλλά και ως σκηνοθέτις.