Σε ερωτική... θεραπεία έβαλε η Άνιστον τον Θερού

28.10.2014
Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι είναι αμφίβολο αν θα φτάσει ποτέ να παντρευτεί.

Πρόσφατες φήμες ήθελαν τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) να έχει παγώσει κάπως με την προοπτική του γάμου, αν και σε πρόσφατη συνέντευξη του τόνισε -γιατί άραγε;- ακριβώς το αντίθετο.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει σήμερα το Cover Media, φίλοι του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ανέθεσε στη Σάντρα Χάρμον (Sandra Harmon), διάσημη αμερικανίδα σύμβουλο σχέσεων, να κάνει τον Τζάστιν να ξεπεράσει την αποστροφή του τον γάμο.

"Η Τζεν αγαπάει τον Τζάστιν, θέλει να κάνει τη σχέση τους να λειτουργήσει και σκέφτηκε ότι η Σάντρα θα ήταν τέλεια για να τους βοηθήσει ως προς τα θέματα που αντιμετωπίζουν με τη δέσμευση. Έχει στηρίξει πολλούς φίλους της Τζένιφερ στο παρελθόν και όλοι λένε τα καλύτερα γι' αυτήν", δήλωσε μια πηγή του περιβάλλοντος τους στη βρετανική έκδοση του Grazia.

Πολλές από αυτές τις συνεδρίες γίνονται μέσω ίντερνετ, καθώς ο 43χρονος ηθοποιός βρίσκεται συχνά στη Νέα Υόρκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι φίλοι της 45χρονης σταρ λένε ότι η ίδια έχει εναποθέσει τις ελπίδες στη Σάντρα ελπίζοντας ότι εκείνη θα καταφέρει να "καθοδηγήσει" τον Τζάστιν, ο οποίος προηγουμένως έβγαινε με τη στυλίστρια Χάιντι Μπίβενς (Heidi Bivens) για 14 χρόνια, έτσι ώστε να λύσει ό,τι θέματα έχει.

"Η Τζεν περιμένει ότι οι συνεδρίες θα οδηγήσουν τον Τζάστιν στη ρίζα της ανικανότητας του να δεσμευτεί σοβαρά προκειμένου να καταλάβει τι είναι αυτό που τον σταματάει. Θα ακολουθήσει μια σταδιακή διαδικασία με συγκεκριμένα βήματα δύο φορές την εβδομάδα, τα οποία θα γίνονται μέσω Skype όταν εκείνος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, με μοναδικό σκοπό να προχωρήσουν στη σχέση τους.

Η Τζεν έχει ακούσει πολύ καλά λόγια για τη δουλειά της Σάντρα. Πραγματικά πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Τζάστιν", κατέληξε η ίδια πηγή.