Μάντεψε γιατί χώρισε (ξανά) η Τζένιφερ Λόρενς!

28.10.2014
Πριν προλάβουμε να χωνέψουμε το γεγονός ότι η 24χρονη ηθοποιός βγαίνει με τον πρώην της Γκουίνεθ Πάλτροου, σήμερα μαθαίνουμε ότι το ειδύλλιο τους έληξε και μάλιστα εκείνη βιάζεται να βρει τον επόμενο. Όμως δεν είναι αυτός ο λόγος του χωρισμού...

Όπως είχε μαθευτεί στα τέλη Ιουνίου, η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) έβγαινε με τον Κρις Μάρτιν (Chris Martin), ενώ οι δυο τους εμφανίστηκαν δημοσίως για τελευταία φορά μαζί σε συναυλία στο Hollywood Bowl όπου εκείνος τραγουδούσε ως καλεσμένος νωρίτερα τον Οκτώβριο.

Το νέο του χωρισμού διαδόθηκε από το US Weekly, το οποίο επικαλείται ως αιτία τον... φόρτο εργασίας και των δύο, βάσει "αξιόπιστης πηγής": "Αρέσει πολύ ο ένας στον άλλον, αλλά είναι πολύ δύσκολο με τόσα που συμβαίνουν".

Παρότι δεν είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τη σχέση τους, οι καλοθελητές λένε πως ξεκίνησε αμέσως μετά τον χωρισμό της Τζένιφερ από τον επίσης ηθοποιό Νίκολας Χουλτ (Nicholas Hoult).

Άλλωστε το ζεύγος είχε κάνει διάφορες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ τον δεσμό τους είχε παραδεχτεί έμμεσα και η γιαγιά της Λόρενς, Κάρολαϊν Κοκ (Carolyn Koch): "Η μητέρα της Τζένιφερ πέταξε στο Λος Άντζελες για να γνωρίσει τον Κρις. Θα πρέπει να βάλουμε άλλη μια καρέκλα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι", είχε δηλώσει στη βρετανική Sun.

Ωστόσο, η ίδια η Λόρενς φαίνεται να μην είναι αποφασισμένη να νοικοκυρευτεί. Μάλιστα, έχει ήδη βάλει τις προδιαγραφές για τον επόμενο υποψήφιο και τις μοιράστηκε με το κοινό της στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Vanity Fair.

Για τους ενδιαφερόμενους, η Τζένιφερ θέλει τον σύντροφο της "να νιώθει άνετα αν του έρθει να… κλάσει" μπροστά της, αλλά και να μοιράζεται μαζί της το πάθος της για ριάλιτι σόου:
"Βασικά, εννοώ ότι το μόνο που ψάχνω σε μια σχέση είναι κάποιον που να βλέπει μαζί μου τηλεόραση", εξήγησε συγκεκριμένα.

Τώρα, το μόνο που μένει να υποθέσουμε είναι ότι ο καημένος ο Μάρτιν, μαθημένος κι από την "δυσκοίλια" Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) με την οποία υπήρξε παντρεμένος επί δέκα ολόκληρα χρόνια, θα δυσκολεύεται να αεριστεί μπροστά στην σύντροφο του, οπότε είναι αυτονόητο πως η πορεία αυτού του δεσμού ήταν καταδικασμένη εξ αρχής.