Τρίτωσε το κακό για τον Χιου Τζάκμαν

28.10.2014
Προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει για ακόμη μια φορά φέτος ο 46χρονος ηθοποιός.

Σύμφωνα με το Cover Media, ο Χιού Τζάκμαν (Hugh Jackman) έκανε για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο αγωγή για βασοκυτταρικό καρίνωμα, αλλά ο εκπρόσωπος του καθησύχασε του θαυμαστές του ηθοποιού λέγοντας ότι είναι "όλα καλά".

Ο Τζάκμαν έκανε την πρώτη του θεραπεία για το πρόβλημα που είχε παρουσιάσει και πάλι στη μύτη τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε μάλιστα, είχε ευχαριστήσει τη γυναίκα του Ντέμπορα-Λι Φάρνες (Deborra-Lee Furness) που τον είχε θορυβήσει για το θέμα και τον είχε στείλει στους γιατρούς.

"Για να είμαστε ξεκάθαροι πρόκειται για καρκίνο του δέρματος –είναι βασοκυτταρικό καρκίνωμα, το οποίο ανάμεσα σε όλα τα είδη καρκίνου του δέρματος είναι το λιγότερο σοβαρό" είχε δηλώσει ο ίδιος σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει το κοινό: "Αλλά πρέπει να το φροντίζεις αμέσως, διαφορετικά μεγαλώνει" τόνιζε.
"Απλά κάνετε προληπτικές εξετάσεις", είχε πει προσθέτοντας ότι ήταν αναμενόμενο ο καρκίνος να ξαναεμφανιστεί.

"Είμαι ρεαλιστής και είναι περισσότερο από πιθανό ότι θα παρουσιάσω τουλάχιστον μία υποτροπή, κάτι πολύ συνηθισμένο για έναν Αυστραλό με βρετανική καταγωγή. Μεγαλώνοντας στην Αυστραλία δεν θυμάμαι ποτέ ούτε καν να μου έχουν πει να βάζω αντηλιακό", είπε στο Associated Press

Έκτοτε, έχει κάνει σκοπό ζωής να ενημερώνει τον κόσμο για την απειλή που κρύβει η έκθεση στον ήλιο:
"Το καλό μ' αυτό είναι ότι μπορεί να προληφθεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι τακτικά τσεκάπ. Είμαι κλασικός άντρας, λίγο τεμπέλης, δεν έσκαγα και πολύ και τώρα δεν τεμπελιάζω καθόλου", εξήγησε.