Δες κορμί η έγκυος Κέιτ!

22.10.2014
Το γεγονός ότι η Κέιτ κι ο Γουίλιαμ περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους το γνωρίζουμε μεν καιρό, αλλά μόλις αυτή την εβδομάδα είδαμε για πρώτη φορά την Κέιτ μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Μαζί με το σύζυγό της παραβρέθηκαν σε τελετή που δόθηκε προς τιμή του πρόεδρου της Δημοκρατίας της Σινγκαπούρης και της συζύγου του στο Royan Garden Hotel του Λονδίνου κι εντυπωσίασε -όπως πάντα- με την κομψή της εμφάνιση.

Φαίνεται, όμως, ότι λόγω της υπερέμεσης και του γεγονότος ότι η ίδια είχε καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση, μαζεύτηκαν πολλές υποχρεώσεις και τώρα η 13 εβδομάδων έγκυος Δούκισσα τρέχει και δε φτάνει.

Σε βραδινή της εμφάνιση, η Κέιτ επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα σιέλ χρώματος με σκίσιμο για να αναδεικνύονται τα καλλίγραμμα πόδια της.

Αν και το σκίσιμο στο φόρεμα διαφέρει ελαφρώς με εκείνο του «ιστορικού» πλέον μαύρου φορέματος της Αντζελίνα Τζολί που είχε φορέσει στην απονομή των Όσκαρ το 2012, δε θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι η -αγαπημένη μας κατά τα άλλα- ηθοποιός έφαγε τη σκόνη της Κέιτ και παρέδωσε μαθήματα για το πώς πετάει μια γυναίκα πόδι έξω.

Η κοιλίτσα δε φαίνεται, βέβαια, ακόμα, αλλά δεν πειράζει, έχουμε καιρό μπροστά μας να τη δούμε με όλες τις τιμές.

Η δεξίωση έλαβε χώρα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με την Κέιτ να μοιράζει χαμόγελα, να κλέβει την παράσταση και να παραδέχεται πόσο χαρούμενη ήταν που επιτέλους έχει ξεμυτίσει από το σπίτι -συγνώμη, το Παλάτι- και μπορεί να βγει έξω.

Και επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, ιδού άλλες 3 φωτογραφίες...

Νικόλας Εμμανουήλ