Παπακωνσταντίνου και Θηβαίο βγάζει στο θέατρο ο Βούλγαρης

22.10.2014
Το διαβάσαμε και μας φάνηκε πολύ ενδιαφέρον... Ο Παντελής Βούλγαρης θα σκηνοθετήσει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Χρήστο Θηβαίο και τον Οδυσσέα Ιωάννου στο... θέατρο;

Να δούμε και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο θέατρο... και τι στον κόσμο!

Όπως διαβάσαμε ο καταξιωμένος Έλληνας σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης («Η Φανέλα με το Νο.9», «Όλα είναι δρόμος», «Νύφες», «Ψυχή Βαθειά», «Μικρά Αγγλία» κλπ) θα σκηνοθετήσει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Χρήστο Θηβαίο και τον Οδυσσέα Ιωάννου σε μία ξεχωριστή παράσταση.

Μια μπάντα έξι μουσικών και δύο τραγουδιστών περιμένει ένα τρένο για να πάνε να σε άγνωστο προορισμό να παίξουν τις μουσικές τους. Και το τρένο όλο καθυστερεί. Ο Οδυσσέας Ιωάννου θα είναι ο αφηγητής των κειμένων που θα έχει γράψει ο ίδιος και θα έχει το ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Μέσα από το κείμενο θα υπογραμμιστούν σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή των Ελλήνων από το 1974 μέχρι σήμερα. Η παράσταση λεγεται ότι θα διανθίζεται με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Μάνου Λοΐζου, του Δήμου Μούτση, του Θάνου Μικρούτσικου, του Βασίλη Τσιτσάνη, αλλά θα περιλαμβάνει και το ρεπερτόριο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Χρήστου Θηβαίου που θα έχουν όπως καταλαβαίνουμε τον ρόλο των τραγουδιστών.

Όλα τα παραπάνω υπό τη σκηνοθεσία του υπερταλαντούχου Παντελή Βούλγαρη τον Δεκέμβριο στο Θέατρο Διάνα. Αναμένουμε με ανυπομονησία!

Χ.Τ.