Αρραβώνας σε ζωντανή μετάδοση για τη Λοβάτο

15.10.2014
Πρόταση γάμου επί σκηνής δέχτηκε η διάσημη τραγουδίστρια. Και είπε το "Ναι" μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ιδού:

Μια πολύ ξεχωριστή έκπληξη περίμενε την Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Μολίν.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, κάποια στιγμή, η 22χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στο κοινό της ότι έλαβε μια κάρτα που έγραφε "Έχω ένα δαχτυλίδι για σένα" και αφού εντόπισε ποιος ήταν ο αποστολέας, τον κάλεσε να ανέβει στη σκηνή.

Επρόκειτο για ένα γλυκύτατο 5χρονο αγοράκι, ο Γκραντ (Grant) o οποιός προφανώς δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη της βραδιάς.

"Πού είναι το δαχτυλίδι;" τον ρώτησε η Ντέμι συμπληρώνοντας ότι "μιας και είσαι εδώ επάνω, ευκαιρία να το επισημοποιήσουμε". Ο χαριτωμένος μικρούλης έδειξε προς τους γονείς του και αφού πήγε προς το μέρος τους έφερε πίσω ένα τεράστιο πράσινο φλούο δαχτυλίδι που, προφανώς, είχε διαλέξει για την αγαπημένη του.

Με το κοινό να τσιρίζει από ενθουσιασμό και υπό τις οδηγίες της Λοβάτο, ο Γκραντ γονάτισε και είπε στο μικρόφωνο: "Ντέμι, θα με παντρευτείς;". Εκείνη είπε το Ναι, φόρεσε το δαχτυλίδι και ένα φιλί στο μάγουλο "έκλεισε την υπόθεση".

"Θα σε δω στην εκκλησία", είπε αποχαιρετώντας τον αρραβωνιστικό της η Ντέμι, ενώ φρόντισε να ενημερώσει και όλους τους θαυμαστές της με σχετικό ποστάρισμα στο Instagram. "Α, και παρεμπιπτόντως... ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑ!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέλλοντα σύζυγό μου, Γκραντ, τον πιο γλυκό του κόσμου", έγραφε η λεζάντα. Εμείς τι να ευχηθούμε, εκτός από "Η ώρα η Καλή!!!".

Loading

Oh and by the way guys...... I'M ENGAGED!!!!!!!!!!!!!!!!! 😱💍👰😍😝❤️❤️❤️ thank you to my future husband Grant... #CUTESTEVER #demiworldtour

View on Instagram