Ταλούλα: 90 μέρες "καθαρή" με τη μαμά Ντέμι Μουρ

13.10.2014
Η μικρή κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις γιορτάζει την επιτυχημένη πορεία της μετά την αποτοξίνωση μαζί με τη διάσημη μαμά της και το αγαπημένο της σκυλάκι.

Η Ταλούλα Γουίλις (Talullah Willis) πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια παλεύοντας με τις εξαρτήσεις όμως πριν από μερικούς μήνες βρήκε τη δύναμη και αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Τις τελευταίες μέρες η 20χρονη νεαρά συμπλήρωσε 90 μέρες "καθαρή" και αποφάσισε να το γιορτάσει με διάφορους τρόπους.

Αρχικά με ποστάρισμα στο Instagram -φυσικά- όπου στη λεζάντα τονίζει πως παρόλο που τα πράγματα δεν είναι τέλεια σε καμία περίπτωση, "εκπέμπω περισσότερη θετική ενέργεια σε καθημερινή βάση. Το να μην επιτρέπω πια σε χημικά να μπαίνουν στο κορμί μου ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ".

Mετά, η Ταλούλα πήρε τη μαμά Ντέμι και το αγαπημένο της σκυλάκι, το οποίο φωνάζει Μέικο και ξεκίνησαν μια ανάβαση με νόημα στην κορφή στο Ρίνιον Κάνιον, από όπου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

Στην αρχή, η Ταλούλα αναπαριστά μια χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία "O βασιλιάς των λιονταριών" ενώ αμέσως μετά το σκυλάκι βρίσκεται στην αγκαλιά της Μουρ δίπλα σε μια λεζάντα που τα λέει όλα: "Επιτέλους, κάποιος που με καταλαβαίνει. #LOVEUDM" (Δηλαδή "Σ' αγαπώ Ντέμι Μουρ")

(για την ιστορία, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι επίσημη χθεσινοβραδινή εκδήλωση όπου η Ταλούλα συνόδευσε τη μαμά και πόζαρε μαζί της στο κόκκινο χαλί)

Loading

hiking with Meiko: lion king edition.

View on Instagram

Loading

finally, someone who gets me. #ILOVEUDM

View on Instagram