Μη βγάζετε από τα ρούχα της την Σωτηροπούλου!

10.10.2014
Έξαλλη, πολύ έξαλλη έκαναν την Τόνια Σωτηροπούλου οι ρεπόρτερ, που αν κι έχουν περάσει δύο χρόνια από την εμφάνιση δευτερολέπτων στο πλευρό του Τζέιμς Μποντ, εκείνοι δε λένε να την ξεπεράσουν.

Μα τόσο πολύ τους αποτυπώθηκε η σκηνή της ξαπλωμένης Τόνιας, που δε λένε να «ξεκολλήσουν από αυτή; Κι επιμένουν να τη ρωτάνε ξανά και ξανά για το ρόλο εκείνο και τις κριτικές που δέχτηκε;

Όχι, τίποτε άλλο, βγάζουν και τη «διεθνή» ηθοποιό από τα ρούχα της, διότι σου λέει η Τόνια ότι από τότε έχει κάνει άλλες δέκα δουλειές! Ποιες; Πιάνονται ως δουλειές τα παπαράτσι με Δημήτρη Αλεξάνδρου ή Αλέξη Γεωργούλη; Τέλος πάντων, η κάμερα του happy day πέτυχε την Σωτηροπούλου και τη ρώτησαν αν την ενόχλησαν οι κακές κριτικές που είχε δεχτεί, τότε.

«Ειλικρινά σας παρακαλώ πολύ! Πάνε δύο χρόνια. Είμαι ηθοποιός, έχω κάνει άλλα δέκα πράγματα δεν χρειάζεται να πω πάλι αν με ενόχλησε ή δεν με ενόχλησε. Ο κάθε άνθρωπος κάνει τη δουλειά του, σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει» είπε εκείνη φανερά ενοχλημένη.

Και σα να μην έφτανε αυτό, τη ρώτησαν για τον Γεωργούλη και την αποτελείωσαν τη «διεθνή».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πω κάτι γι’ αυτό. Δε διαβάζω, ούτε βλέπω φωτογραφίες αλλά μπορεί να μου πουν κάτι. Μια χαρά, εγώ ζω τη ζωή μου. Είμαι ή δεν είμαι με έναν άνθρωπο δεν έχει σημασία. Ούτε ποιος είναι και τι είναι» είπε ακόμη πιο τσαντισμένη.