Το πιπίνι του Nickelodeon που σαρώνει στο YouTube

08.10.2014
Το YouTube τη λατρεύει και η μουσική βιομηχανία την αποκαλεί «θηλυκό Τζάστιν Μπίμπερ»... έχει μάλιστα ελληνικές ρίζες από τους παπούδες της! Είναι μόλις 21 ετών και αυτή τη στιγμή με τη συμμετοχή της στο κομμάτι Bang Bang της Jessie J μαζί με Nicki Minaj και με το προσωπικό της σινγκλ Break Free ft. Zedd, από το άλμπουμ My Everything... έχει γίνει είδωλο των μετέφηβων και όχι μόνο! Αυτό το πιτσιρίκι που λέγεται Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande) γεννήθηκε στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έκανε το ντεμπούτο της 2008 στο Θέατρο Μπρόντγουεϊ, όπου έπαιξε τον ρόλο της Σάρλοτ στο Μιούζικαλ 13. Εμείς τη γνωρίζουμε από την τηλεοπτική σειρά Victorious (η οποία παίζεται στο κανάλι Nickelodeon). Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το «The Way» έχει ξεπεράσει τις 151 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ μπήκε αμέσως στο Top10 του Billboard, ενώ η Αριάνα άρχισε να κατακτά το ένα βραβείο μετά το άλλο! Το τελευταίο της single, με τίτλο «Problem», έχει ήδη ξεπεράσει τα 19 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε περίπου 20 μέρες! Χ.Τ.

Το YouTube τη λατρεύει και η μουσική βιομηχανία την αποκαλεί «θηλυκό Τζάστιν Μπίμπερ»... έχει μάλιστα ελληνικές ρίζες από τους παπούδες της! Είναι μόλις 21 ετών και αυτή τη στιγμή με τη συμμετοχή της στο κομμάτι Bang Bang της Jessie J μαζί με Nicki Minaj και με το προσωπικό της σινγκλ Break Free ft. Zedd, από το άλμπουμ My Everything... έχει γίνει είδωλο των μετέφηβων και όχι μόνο!

Αυτό το πιτσιρίκι που λέγεται Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande) γεννήθηκε στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έκανε το ντεμπούτο της 2008 στο Θέατρο Μπρόντγουεϊ, όπου έπαιξε τον ρόλο της Σάρλοτ στο Μιούζικαλ 13. Εμείς τη γνωρίζουμε από την τηλεοπτική σειρά Victorious (η οποία παίζεται στο κανάλι Nickelodeon).

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το «The Way» έχει ξεπεράσει τις 151 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ μπήκε αμέσως στο Top10 του Billboard, ενώ η Αριάνα άρχισε να κατακτά το ένα βραβείο μετά το άλλο! Το τελευταίο της single, με τίτλο «Problem», έχει ήδη ξεπεράσει τα 19 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε περίπου 20 μέρες!

Χ.Τ.