Τέιλορ Σουίφτ: Νέα, όμορφη και κίνκι

08.10.2014
Νέα, όμορφη, τσαχπίνα, με Γκράμι, με υπέροχα πόδια και αμέτρητους θαυμαστές ... μέχρι και έναν stalker! Η 23χρονη σταρ του «Shake It Off», Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) είναι από τις αγαπημένες μας ... Η κλασική Τοξοτίνα κάντρι-ποπ σταρ έχει μάλιστα αναδειχθεί πιο καλοντυμένη σταρ της χρονιάς από το περιοδικό People, ενώ την ίδια στιγμή το περιοδικό Forbes την κατατάσσει στην 69η θέση στις προσωπικότητες με την πιο μεγάλη επιρροή και με έσοδα 18 εκατ. δολάρια. Καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία του πέμπτου κατά σειρά άλμπουμ της με τίτλο «1989», ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο οπτικά απολαυστικές στιγμές της μιας περφόρμερ που αποτελεί ίνδαλμα χιλιάδων νεαρών κοριτσιών στην υφήλιο... Χ.Τ.

Νέα, όμορφη, τσαχπίνα, με Γκράμι, με υπέροχα πόδια και αμέτρητους θαυμαστές ... μέχρι και έναν stalker! Η 23χρονη σταρ του «Shake It Off», Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) είναι από τις αγαπημένες μας ... Η κλασική Τοξοτίνα κάντρι-ποπ σταρ έχει μάλιστα αναδειχθεί πιο καλοντυμένη σταρ της χρονιάς από το περιοδικό People, ενώ την ίδια στιγμή το περιοδικό Forbes την κατατάσσει στην 69η θέση στις προσωπικότητες με την πιο μεγάλη επιρροή και με έσοδα 18 εκατ. δολάρια.

Καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία του πέμπτου κατά σειρά άλμπουμ της με τίτλο «1989», ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο οπτικά απολαυστικές στιγμές της μιας περφόρμερ που αποτελεί ίνδαλμα χιλιάδων νεαρών κοριτσιών στην υφήλιο...

Χ.Τ.