Νέο απίστευτο σόου από τον δήμαρχο Ψινάκη!

02.10.2014
Νέο σόου έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης στη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου και οι ατάκες από τον δαιμόνιο μάνατζερ/δήμαρχο Μαραθώνα έδωσαν και πήραν, προκαλώντας την οργή της αντιπολίτευσης.

Και τι δεν είπε ο στόμας του δήμαρχου Ηλία και χαρακτηρισμοί του τύπου: «ζώα», «κουκλίτσα» εκσφενδονιζόταν από αριστερά και δεξιά.

«Σας παρακαλώ κύριε Πρόεδρε βάλτε μία τάξη, αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο...αυτό είναι ζώα» ήταν η φράση του Ψινάκη στο δημοτικό συμβούλιο που άναψε τα αίματα. Τα μέλη της αντιπολίτευσης αντέδρασαν άμεσα, όπου ο ένας του επέστρεψε το «ζώο», ενώ ένας δεύτερος σύμβουλος του ζήτησε να δείξει μία δική του υπογραφή στο έργο, αφού το οφείλει στον κόσμο. Και η απάντηση του απίστευτου Ψινάκη ήτο άμεση… «Άσε μας κουκλίτσα μου»!!!

Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια. Στη συνέχεια, ο πολιτικός του αντίπαλος τον χαρακτήρισε «τραγική φιγούρα, που περιλαμβάνει το δράμα και την κωμωδία» και ο Ψινάκης δεν το άφησε έτσι. «Για κάντε μου μια χάρη εσείς που μου κάνετε διάλεξη περί εντιμότητας, να βγούμε μια βόλτα οι δυο μας να δούμε ποιος είναι ο φαιδρός, να δούμε ποιος θα φάει τα αυγά. Ό, τι και να μου λέτε ξέρετε που τα γράφω».

Και συνέχισε επαναλαμβάνοντας τη φράση άσε μας κουκλίτσα μου: «Ο κόσμος με θέλει γι αυτό με ψήφισε και θα μιλάω όπως θέλω. Άμα δε σας γουστάρει βάλτε ωτασπίδες».