Αμάλ Αλαμουντίν: Και η νύφη φορούσε... παντελόνι!

29.09.2014
Μόλις πριν από λίγο τελέστηκε και ο πολιτικός γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ με την αγαπημένη του λιβανέζα μεγαλοδικηγόρο, η οποία εμφανίστηκε υπέρκομψη αν και κάπως αντισυμβατική στην τελετή.

Δύο μέρες μετά την ιδιωτική τελετή στο "Aman Grand Canal Venice" ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) παντρεύτηκαν και με πολιτικό γάμο. Πάλι στη Βενετία.

Ο γάμος τελεστηκε στο Δημαρχείο της πόλης όπου το ζευγάρι έφτασε, φυσικά και πάλι με ένα πλωτό ταξί και η 36χρονη νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις ντυμένη στα λευκά, αλλά με... παντελόνι -και με την υπογραφή της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ (Stela McCartney) για την ακρίβεια.

Η τελετή, που ήταν απαραίτητη για να είναι νόμιμος ο γάμος με βάση τους ιταλικούς νόμους κράτησε 10 λεπτά και κόστισε €600, βάζοντας έτσι τέλος στις τετραήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τον γάμο της χρονιάς.

Και για να κλείσουμε το κεφάλαιο -μέχρι να έχουμε τις φωτογραφίες από την πρώτη τελετή- ιδού και μια εντυπωσιακή εικόνα του κυρίου και της κυρίας Κλούνεϊ μετά και την επίσημη ένωσή τους.