Αυτοκτόνησε γνωστό 29χρονο μοντέλο & παρουσιάστρια

29.09.2014
Μια είδηση που έπεσε σαν κεραυνός, δεν είναι άλλη από το οτι 29χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια, Ασημένια Μυρωδιά, βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο σπίτι της.

Η γυναίκα που φρόντιζε την κατάκοιτη μητέρα της, βρήκε το άψυχο κορμί της 29χρονης μέσα στο δωμάτιό της, την Παρασκευή που μας πέρασε.

Αν και οι λόγοι που την οδήγησαν στην αυτοκτονία δεν έχουν γίνει γνωστοί, πολλοί είναι εκείνοι που αποδίδουν την πράξη της στα όσα της είχαν συμβεί στην ζωή της: είχε χάσει τον πατέρα και τον σύντροφό της, ενώ η μητέρα και η γιαγιά της αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Ασημένια Μυρωδιά σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στην Espresso κλείστηκε στον εαυτό της έπειτα από μία πλαστική επέμβαση που αποφάσισε να κάνει στη μύτη της, για να γίνει ακόμη πιο όμορφη. «Την έκανε κρυφά και το αποτέλεσμα ήταν εφιαλτικό! Παραμορφώθηκε… Κλείστηκε στο σπίτι και από εκείνη την μέρα δεν ήθελε να συναντήσει κανέναν μας. Μόνο την Πέμπτη δέχθηκε να την δει η κολλητή της και την Παρασκευή έκανε ό,τι έκανε», αναφέρουν.

«Ήταν ένα βασανισμένο κορίτσι. Της είχαν τύχει πολλά και τα κρατούσε μέσα της», συνεχίζουν οι ίδιοι άνθρωποι, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα τους η Ασημένια είχε χάσει τον πατέρα της όταν ήταν στο Λύκειο, ενώ ο σύντροφός της έφυγε από την ζωή από καρκίνο στο κεφάλι.