Έφυγε από την ζωή ο πατέρας της Καραβάτου

29.09.2014
H παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου περνάει δύσκολες ώρες μια και έχασε τον πατέρα της και είναι πραγματικά συγκλονισμένη.

H Κατερίνα και ο άντρας της Κρατερός Κατσούλης ταξίδεψαν μέχρι την Θεσσαλονίκη που μένουν οι δικοί της και να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της πατέρα που είχε αρκετά προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό.

Ο άντρας της έγραψε το Σάββατο στο twitter: «Η εκπομπή μας “Στα Καλά Καθούμενα” στο Ε σήμερα δεν θα προβληθεί. Έφυγε από την ζωή ο μπαμπάς της Κατερίνας μου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση. Καλό ταξίδι κυρ-Γιάννη», και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να τους συλλυπηθούν.

Η Κατερίνα, που είναι μοναχοπαίδι, και λάτρευε τους γονείς της και ταξίδευε συχνά στη Θεσσαλονίκη για να τους βλέπει. «Το καλύτερο για μένα θα ήταν να μένουν οι γονείς μου στο διπλανό διαμέρισμα και να ζούμε όλοι μαζί, παρέα. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, αλλά μπορείς πάντα να εκτιμάς αυτό που έχεις», έχει δηλώσει. Και έτσι ακριβώς είναι να συμπληρώσουμε εμείς. Τα συλληπητήρια μας.