Αγγελική Ηλιάδη: "Είχα δυσκολίες στην εγκυμοσύνη"

29.09.2014
Πιο κούκλα από ποτέ η Αγγελική Ηλιαδή μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 για το δεύτερο παιδί της και τον αγαπημένο της Σάββα Γκέντσογλου.

«Έχω ένα αγγελούδι τόσα δα, είμαι πολύ ευτυχισμένη, ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδάκι και ο Θεός μου το χάρισε. Μοιάζει στον μπαμπά του με κάποια χαρακτηριστικά από εμένα, λίγο τα χειλάκια και η μυτούλα», δήλωσε η Αγγελική που έλαμπε όσο ποτέ!

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ο Σάββας είναι εκπληκτικός μπαμπάς. Τις πρώτες μέρες που εγώ ήμουν μέσα στο άγχος εκείνος ήταν χαλαρός σαν να το είχε κάνει εκατό φορές».

Μίλησε για πρώτη φορά και για τις δυσκολίες που είχε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της: «Είχα κάποιες δυσκολίες στην αρχή της εγκυμοσύνης μου γι’ αυτό και δεν έλεγα τίποτα, μέχρι που βεβαιώθηκα ότι ήταν όλα καλά και ήθελα μετά να το βροντοφωνάξω, να το πω παντού».

Τέλος, όσον αφορά στα κιλά που πήρε, τόνισε: «Δεν αγχώνομαι, ούτε προβληματίζομαι για τα κιλά. Είχα πάρει δεκαέξι κιλά στην εγκυμοσύνη. Τώρα έχω κοιλιά, δεν είμαι φέτες», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια που δείχνει να είναι στα καλύτερα της!