Άμπερ Χερντ: Τόπλες μήνυμα στον Τζόνι Ντεπ

22.09.2014
Το σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες διασήμων που διαρρέουν χάκερς στο ίντερνετ συνεχίζεται. Μεταξύ των θυμάτων και η αρραβωνιαστικιά του Τζόνι Ντεπ.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τον σάλο που δημιούργησε η διαρροή γυμνών φωτογραφίων διασήμων στο διαδύκτιο και έχουμε δεύτερο μέρος, με θύματα αυτή τη φορά την Άμπερ Χερντ (Amber Heard), τη Ριάνα (Rihanna), τη Βανέσα Χάτζενς (Vanessa Hudgens) και την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian). Κάνε κλικ εδώ και δες μερικές από τις φωτογραφίες.

Η αρραβωνιαστικιά του Τζόνι Ντεπ (Johhny Depp) μάλιστα λέγεται ότι έχει πληγεί περισσότερες με 50 γυμνές φωτογραφίες της να "ταξιδεύουν" στο ίντερντετ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το TMZ, ανάμεσα στις σέξι φωτογραφίες της 28χρονης ηθοποιού, φαίνεται ότι υπάρχει και μια τόπλες της με την οποία στέλνει μήνυμα στον αγαπημένο της.

Είναι γυμνή από τη μέση και πάνω, λένε, η Άμπερ και κρατά μια μικρή επιγραφή με μήνυμα στον JD, τον οποίο αποκαλεί "Tonto".

Επίσημη αντίδραση από τη Χερντ δεν έχουμε ακόμη, όμως οι πληροφορίες θέλουν το FBI να έχει συμπεριλάβει και αυτές τις διαρροές στον φάκελο με τις προηγούμενες που εξετάζονται ήδη.

Κατά τα άλλα, έξαλλος με τη διαρροή φέρεται να είναι ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) ο οποίος λέγεται ότι "δεν μιλιέται" αυτές τις μέρες. Η σύζυγός του δεν σταματά να ποστάρει προσωπικές φωτογραφίες της, ενώ και οι επαγγελματικές πόζες που παίρνει είναι ακραία σέξι -μέχρι και ολόγυμνες- όμως με αυτό είναι εντάξει ο άνθρωπος. Προφανώς υπήρχαν και κάποια γυμνά που ήταν μόνο για τα ματάκια του και δεν τα σηκώνει αυτά ο Κάνιε...