"Sas Agapo Athens": Το αντίο της Lady Gaga

21.09.2014
Η εκκεντρική τραγουδίστρια ήρθε στην Αθήνα, εντυπωσίασε όσους είδαν τη συναυλία της και έφυγε μιλώντας ελληνικά.

Ημίγυμνη ήρθε, ημίγυμνη έφυγε η Lady Gaga από την Ελλάδα! Δίπλα σε φωτογραφία της που πόσταρε στο Instagram όπου ποζάρει φορώντας ένα δερμάτινο τζάκετ επάνω από τα εσώρουχά της στα σκαλοπάτια του αεροπλάνου της γράφει: "Sas agapo Athens. Ένα artrave που δεν θα ξεχάσω ποτέ".

Ενώ σε αμέσως επόμενο ποστ, η 28χρονη σταρ ποζάρει με την... όπισθεν όπου φαίνεται και το μήνυμα στην πλάτη του τζάκετ: "Cheek to cheek". "Πάω στις Βρυξέλες για να δω το μωρό μου", γράφει στη λεζάντα αυτή αλλά από την υπογραφή "TonyGaga", καταλαβαίνουμε ότι εννοεί τον Τόνι Μπένετ (Tony Benett) με τον οποίο συνεργάζονται στη νέα τους δουλειά Cheek to Cheek, από όπου και το βιντεο στη συνέχεια.

Όσο για τη χθεσινή συναυλία; Η Gaga όχι μόνο δεν άφησε παραπονεμένα τα "τερατάκια" της (monsters, όπως αποκαλεί χαρακτηριστικά τους θαυμαστές της), αλλά κατέκτησε και νέα!!! Την τίμησε δεόντως την Ελλάδα η Lady, όπως προφανώς τιμά τον κάθε σταθμό στην περιοδεία της. Και φυσικά, φόρεσε και Έλληνα σχεδιαστή. Ιδού η δημιουργία του Σπυρίδωνα Τσαγκαράκη με την οποία πήγε προς το ΟΑΚΑ.