Αντύπας - Μακρόπουλος σε πρόβες στο Βοτανικός Live

19.09.2014
Όλα δείχνουν έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα στο "Βοτανικός Live Stage" το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου με τους Αντύπα, Νίκο Μακρόπουλο, Ελεάνα Παπαϊωάννου και Kings. Ο ΑΝΤΥΠΑΣ και ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ για πρώτη φορά μαζί, μας περιμένουν στον Βοτανικό! Μαζί τους η ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ και οι ΚΙΝGS, αλλά και δύο εκπρόσωποι της "νέας γενιάς", η Κατερίνα Κυριαζή και o Πρόδρομος. Το κλίμα των προβών φανερώνει τη διάθεση των καλλιτεχνών να μας χαρίσουν στιγμές ατέλειωτης διασκέδασης και κεφιού! Info: Βοτανικός Live Stage Κασσάνδρας 19 (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση) Τηλ. 210 3473 835

Όλα δείχνουν έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα στο "Βοτανικός Live Stage" το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου με τους Αντύπα, Νίκο Μακρόπουλο, Ελεάνα Παπαϊωάννου και Kings. Ο ΑΝΤΥΠΑΣ και ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ για πρώτη φορά μαζί, μας περιμένουν στον Βοτανικό!

Μαζί τους η ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ και οι ΚΙΝGS, αλλά και δύο εκπρόσωποι της "νέας γενιάς", η Κατερίνα Κυριαζή και o Πρόδρομος. Το κλίμα των προβών φανερώνει τη διάθεση των καλλιτεχνών να μας χαρίσουν στιγμές ατέλειωτης διασκέδασης και κεφιού!

Info:
Βοτανικός Live Stage
Κασσάνδρας 19 (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)
Τηλ. 210 3473 835