Λύγισε η Νικόλ Κίντμαν στην κηδεία του πατέρα της

19.09.2014
Χθες, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, κηδεύτηκε ο δρ. Άντονι Κίντμαν με όλους τους συγγενείς και φίλους συγκλονισμένους από την ξαφνική απώλεια.

Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα η χθεσινή για τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) καθώς έπρεπε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της πατέρα, ο οποίος πέθανε την περασμένη εβδομάδα, πιθανότατα από καρδιακή προσβολή. Ήταν 75 ετών.

Ο δρ. Άντονι Κίντμαν (Anthony Kidman) βρισκόταν στη Σινγκαπούρη όπου επισκεπτόταν τη μικρή του κόρη, Αντόνια, που ζει εκεί μαζί με την οικογένειά της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά την πρωινή του γυμναστική, έχασε τις αισθήσεις του –πιθανότατα έχοντας πάθει καρδιακή προσβολή- έπεσε κάτω και χτύπησε θανάσιμα.

Η είδηση τάραξε τόσο τις γυναίκες της ζωής του –τη σύζυγό του, Τζανέλ και τις δυο του κόρες- όσο και όλους όσους τον γνώριζαν καθότι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους πάντες.

Στη χθεσινή κηδεία στο πλευρό της απαρηγόρητης Νικόλ βρέθηκε ο σύζυγός της, Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και οι δυο τους κόρες (η 6χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και η 3χρονη Φέιθ Μάργκαρετ) ενώ η 47χρονη σταρ, ντυμένη στα μαύρα μόλις και μετά βίας συγκρατούσε τα δάκρυά της.

Η Νικόλ, ο Κιθ και οι κόρες του πλησιάζουν στην εκκλησία μαζί με τον σύζυγο της αδεφλής της,
Αντόνια, και τα δικά τους παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της τελετής η Νικόλ μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για την τελευταία φορά που τους επισκέφτηκε ο πατέρας της στη Νέα Υόρκη, πριν από μερικούς μήνες.

"Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθε στη Νέα Υόρκη. Είμαι τόσο τυχερή που είμαι κόρη του και που επέλεξε τη μητέρα μου για να με κάνει. Η μόνη μου στεναχώρια είναι που δεν θα είναι εδώ για να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν. Και που δεν θα είναι εδώ να προσέχει την Τζέι [δηλαδή τη σύζυγό του και μητέρα της, Τζανέλ]. Είναι εντάξει μπαμπά. Είμαστε εμείς εδώ για να την προσέχουμε. Θέλω να του πω 'Μην ανησυχείς, θα μπορέσουμε εμείς να τη φροντίσουμε'. Σ' αγαπώ μπαμπά", είπε μεταξύ άλλων και πολύ φορτισμένη η Νικόλ, λίγο πριν τραγουδήσουν μαζί με τον σύζυγό της το "Amazing Grace" για το εκκλησίασμα.

Η Νικόλ Κίντμαν στις Χρυσές Σφαίρες του 2002 μαζί με τους περήφανους γονείς της, Άντονι και Τζανέλ.