Ντεπαρντιέ: "Πίνω 14 μπουκάλια αλκοόλ τη μέρα"

17.09.2014
Το... τσούζει χοντρά ο διάσημος γάλλος ηθοποιός και, όπως φαίνεται, το αντέχει κιόλας!

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ (Gerard Depardieu) έχει μεγάλη αδυναμία στο ποτό. Εκτός από το ότι καλλιεργεί τους δικούς του αμπελώνες και εμφιαλώνει το δικό του κρασί, ο 65χρονος σταρ αποκάλυψε ότι καθημερινά καταναλώνει μέχρι και 14 μπουκάλια, χωρίς, όμως, να μεθά ποτέ.

Τι κι αν έχει κάνει πενταπλό μπαϊπάς πριν από 14 χρόνια; Τι κι αν αυτά τα "παραπανίσια" κιλά δεν λέει να τα χάσει ποτέ; Ο Ντεπαρντιέ λατρεύει το αλκοόλ και δεν το ελαττώνει με τίποτα.

"Δεν μπορώ να πιω όπως οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Μπορώ να απορροφήσω 12, 13 ,14 μπουκάλια κάθε μέρα. Το πρωί ξεκινώ στο σπίτι με σαμπάνια ή κόκκινο κρασί –πριν από τις 10π.μ- και μετά ξανά σαμπάνια", αποκάλυψε μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό "So Film" ο Ντεπαρντιέ εξηγώντας ότι "σπάει" την κατανάλωση κρασιού με λίγο παστίς –ένα είδος λικέρ- ενδιάμεσα.

"Μετά, το μεσημεριανό, συνοδευόμενο με δυο μπουκάλια κόκκινο κρασί. Το απόγευμα, σαμπάνια, μπύρα και λίγο ακόμη παστίς, για να τελειώσει το μπουκάλι, γύρω στις 5. Αργότερα, βότκα και/ή ουίσκι", ολοκληρώνει το "μεθυσμένο ημερολόγιο" ο Ζεράρ τονίζοντας όμως ότι δεν μεθάει ποτέ τελείως (!). "Απλά ζαλίζομαι λίγο".

"Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας 10λεπτος υπνάκος και… βουαλά, μια γουλιά ροζέ κρασί και νιώθω φρέσκος φρέσκος", συνέχισε ο Ντεπαρντιέ όμως οι ειδικοί γιατροί δεν το βλέπουν το ζήτημα και τόσο "ελαφρά".

Ο διάσημος ηθοποιός, που πρόσφατα αρνήθηκε τη γαλλική υπηκοότητα λόγω φορολογίας και πολιτογραφήθηκε ως Ρώσος, έχει λάβει προειδοποιήσεις όμως απαντά πολύ χαρακτηριστικά: "Τέλος πάντων, δεν σκοπεύω να πεθάνω. Όχι τώρα. Έχω ακόμη ενέργεια". Ό,τι πεις, Ζεράρ. Ό,τι πεις!!!