Ρίβερς: Σάλος με τη selfie στο μοιραίο χειρουργείο

17.09.2014
Απίστευτες αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της διάσημης κωμικού και παρουσιάστριας.

Η Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers) πέθανε στις αρχές του μήνα από επιπλοκές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια επέμβασης "ρουτίνας" στις φωνητικές της χορδές. Ήταν 81ος ετών.

Σύμφωνα με το CNN, ο γιατρός που πραγματοποίησε μια "μη εξουσιοδοτημένη βιοψία που οδήγησε στη μοιραία καρδιακή προσβολή" για τη Ρίβερς, τράβηξε μια selfie μέσα στο χειρουργείο μαζί με τη διάσημη ασθενή του.

Η πληροφορία δόθηκε από μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου Manhattan’s Yorkville Endoscopy, όπου η Ρίβερς χειρουργήθηκε από τον γαστρεντερολόγο δρ. Λόρενς Κοέν (dr. Lawrence Cohen).

Ο υπάλληλος της κλινικής μεταφέρει ότι αφού η προγραμματισμένη επέμβαση τελείωσε, ο προσωπικός γιατρός της Ρίβερς –του οποίου το όνομα δεν δημοσιεύεται παρά περιγράφεται ως "αγνώστων στοιχείων"- ανέλαβε να πραγματοποιήσει μια βιοψία "μη εξουσιοδοτημένη", όπως τονίζεται, και λίγο πριν ξεκινήσει, έσκυψε επάνω από την ασθενή, έβγαλε το κινητό του και κλικ. Τράβηξε τη selfie.

Κατά τη διάρκεια αυτής της βιοψίας η καρδιά της Τζόαν σταμάτησε να χτυπά με τους ειδικούς που διεξάγουν ενδελεχή έρευνα να υποστηρίζουν ότι οι φωνητικές της χορδές άρχισαν να πρήζονται και η παροχή οξυγόνου στους πνεύμονές της σταμάτησε.

Επίσημα, η έρευνα ακόμη συνεχίζεται και οι επίσημες πληροφορίες αναμένονται…