Κάνιε: κρίση επιληψίας τον έστειλε στο νοσοκομείο;

11.09.2014
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει ακόμα την ξαφνική νοσηλεία του Κάνιε Γουέστ σε νοσοκομείο Epworth του Ρίτσμοντ της .Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την κυρία Loraine Kelly, αυτόπτη μάρτυρα για το ''Woman's Day Australia'', η οποία βρέθηκε στο ίδιο νοσοκομείο για μαγνητική της κόρης της, ο Κάνιε έφτασε γύρω στις 2 τα ξημερώματα στα Επείγοντα του νοσοκομείου, ανάμεσα σε σεκιουριτάδες και πανικό.

Σύμφωνα πάντα με την μάρτυρα, ο 37χρονος είχε καλύψει το μισό του πρόσωπο ενώ οι γιατροί υποτίθεται πως σχολίασαν ότι ο ράπερ έπαθε ή ήταν έτοιμος να πάθει επιληπτική κρίση.

Η κυρία Κέλι, τόνισε πως η φρουρά ασφαλείας έβγαλε κακήν κακώς την κόρη της από το δωμάτιο που λάμβαναν χώρα οι μαγνητικές εξετάσεις για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος υγείας του Γουέστ.

Πάντως, πρόσωπο από το περιβάλλον του Κάνιε, τόνισε πως ο ράπερ βρέθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά και πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο μεγάλο πρόβλημα υγείας ή επιληψία:

''Απλά υπέφερε από ημικρανία και πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο'', τόνισε η πηγή.

Ο Κάνιε που το ίδιο πρωινό εθεάθη να παίζει μπάσκετ, έφυγε από το νοσοκομείο 2,5 ώρες αργότερα ενώ από πλευράς Epworth δήλωση για την κατάσταση υγείας του Γουέστ δεν έγινε.

Εν το μεταξύ, η Κιμ δεν εθεάθη στο περιστατικό αλλά μάρτυρες τονίζουν πως βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Κάνιε.

Κατερίνα Π.