Ναβρατίλοβα: Πρόταση γάμου σε ζωντανή μετάδοση

08.09.2014
Η αθλήτρια θρύλος του παγκόσμιου τένις παντρεύεται την αγαπημένη της, η οποία δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έγινε "LIVE" κατά τη διάρκεια του ημιτελικού ανδρών στο US Open.

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα (Martina Navratilova) έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο του τένις, παγκοσμίως, τόσο αγωνιστικά ως κάτοχος άπειρων τίτλων στην καριέρα της, όσο και προσωπικά ως μια από τις πρώτες αθλήτριες που παραδέχτηκαν δημόσια την ομοφυλοφιλία τους.

Τα τελευταία χρόνια, η 53χρονη σταρ των γηπέδων είναι ζευγάρι με την Τζούλια Λεμίγκοβα (Julia Lemigova) η οποία το 1991 κέρδισε τον τίτλο της "Μις Σοβιετική Ένωση".

Το ζευγάρι παρακολουθούσε τους ημιτελικούς Ανδρών στο πλαίσιο των αγώνων του US Open και στο διάλειμμα η Μαρτίνα γονάτισε και ζήτησε από την αγαπημένη της να την παντρευτεί.

Η στιγμή που η Μαρτίνα πέφτει στα γόνατα ζητώντας
από την αγαπημένη της να την παντρευτεί. Και φυσικά εκείνη είπε το "Ναι"...

Τη σκηνή (που μπορείτε να δείτε ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί) παρακολούθησαν ζωντανά όλοι όσοι βρισκόταν στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή και όταν η Τζούλια δέχτηκε, ξέσπασαν σύσσωμοι σε πανηγυρισμούς.

"Είχα πολύ άγχος", παραδέχτηκε αργότερα η Μαρτίνα, η οποία λέγεται ότι θα παντρευτεί την καλή της στη Φλόριντα όπου και ζουν μαζί τα τελευταία χρόνια...

Η ώρα η καλή..