Η κόρη του Βαρδή απαγόρευσε στη Μαραγκόζη να πάει στην κηδεία

04.09.2014
Η Χριστίνα Μαραγκόζη και ο Αντώνης Βαρδής έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, παντρεύτηκαν, έμειναν μαζί για 10 χρόνια, όμως, ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός.

Μετά το διαζύγιο τους δε μίλησαν ποτέ, μέχρι πριν λίγο καιρό που η Μαραγκόζη τηλεφώνησε στον Βαρδή, με αφορμή το πρόβλημα της υγείας του. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε την πρώην σύντροφό του, η οποία και μέσα από τα social media εξέφρασε την οδύνη της για την απώλεια ενός "σημαντικού κομματιού της ζωής της", όπως η ίδια έγραψε.

Και τώρα, η τραγουδίστρια με ένα νέο μήνυμα έβγαλε στη δημοσιότητα το μήνυμα που της έστειλε η κόρη του Βαρδή, Καλλιστώ και της απαγορεύει την είσοδο στην κηδεία, που θα γίνει την Πέμπτη (4/4) στο κοιμητήριο της Παιανίας. Τόσο η δημοσιοποίηση ενός προσωπικού μηνύματος, αλλά και η απαγόρευση της κόρης προκάλεσαν αίσθηση και ποικίλα σχόλια, ενώ οι δύο γυναίκες δίχασαν τον κόσμο, με τις απόψεις να διίστανται.

«Μόλις πήρα αυτό το μήνυμα και η θλίψη μου είναι μεγάλη!!!! Δηλαδή απαγορεύεται να αποχαιρετήσω τον άνθρωπο που αγάπησα και παντρεύτηκα και έζησα μαζί του δέκα χρόνια;;; Πόσο λυπάμαι…» έγραψε χαρακτηριστικά. Και στη συνέχεια κοινοποίησε το μήνυμα της Καλλιστώς Βαρδή.