Δες το νέο κορίτσι του Ρόμπερτ Πάτινσον

04.09.2014
Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον διάσημο ηθοποιό με το καινούριο του αμόρε που ακούει σε ένα πολύ περίεργο όνομα: ΦΚΑ Τουίγκς!

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) είναι και πάλι ερωτευμένος, όπως μαθαίνουμε. Η τυχερή είναι τραγουδίστρια και λέγεται ΦΚΑ Τουίγκς (FKA Twigs). Επαγγελματικά δηλαδή, γιατί το πραγματικό της όνομα είναι Ταλία Μπαρνέτ (Tahliah Barnett). Είναι βρετανίδα, 26 ετών και σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun" ο δεσμός είναι πολύ φρέσκος. Μόλις ενός μήνα.

Πηγές του "Us Weekly" μεταφέρουν ότι το ζευγάρι γνώρισαν κοινοί γνωστοί και παρόλο που είναι όντως πολύ νωρίς για συμπεράσματα, δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι ενώ η Ταλία δεν ντρέπεται να παραδεχτεί "πόσο όμορφο βρίσκει τον καλό της".

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε να μπαίνουν στο ξενοδοχείο Bowery της Νέας Υόρκης μαζί την περασμένη εβδομάδα ενώ αυτόπτες μάρτυρες τους έχουν δει να διασκεδάζουν σε κλαμπ της πόλης μαζί με τον κολλητό του Ρομπ και σύντροφο της Σιένα Μίλερ (Sienna Miller), Τζον Στάριτζ (John Sturridge).

Όσο τρελαμένη, πάντως, κι αν είναι με τον Ρομπ η Ταλία, φίλοι της ξεκαθαρίζουν ότι το πρώτο της μέλημα είναι η μουσική της και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει διάσημη "απλά ως το κορίτσι του Πάτινσον", ούτε όμως και να αρχίσουν οι συγκρίσεις με την πρώην αγαπημένη, Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart). Ειδικά τώρα που κυκλοφορεί και το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο "LP1" από όπου και το τραγούδι που ακολουθεί. "Two weeks".