Μπιγιονσέ: Ο πατέρας αποκαλύπτει την απατεωνιά της

28.08.2014
"Κόλπο Γκρόσο" υποστηρίζει ο κύριος Νόουλες ότι σχεδίασε μαζί με τον Τζέι Ζι η διάσημη κόρη του. Για τα… φράγκα!

Οι σχέσεις της Μπιγιονσέ (Beyonce) με τον πατέρα της, Μάθιου Νόουλες (Matthew Knowles) δεν είναι και οι καλύτερες και αυτό δεν αποτελεί κανένα μεγάλο μυστικό καθώς η διάσημη τραγουδίστρια μέχρι που τον απέλυσε από μάνατζέρ της.

Ο κύριος Νόουλες, όμως, έχει στόμα και το ανοίγει χωρίς να υπολογίσει κανένα μπροστά του. Ή μάλλον, ακριβώς με αυτό τον σκοπό.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη ραδιοφωνική εκπομπή "The Roula and Ryan Show" του σταθμού 104.1 KRBE, o 63χρονος μουσικός μάνατζερ υπονόησε εμμέσως πλην σαφώς ότι όλη κόντρα που ξεκίνησε από τις μπουνιές που έριξε η Σολάνζ (Solange) στον Τζέι Ζι (Jay Z) -και καλά γιατί δεν φέρθηκε καλά στην αδελφή της- καθώς και όλη η φημολογία περί προβλημάτων στη σχέση του διάσημου ζεύγους είναι σκόπιμη. Για να ανεβούν οι πωλήσεις δίσκων και εισητηρίων της περιοδείας.

"Είναι το Τζεντάι Τρικ", υποστηρίζει ο Νόουλες εξηγώντας ότι μιλά για ένα κόλπο του μυαλού τελικά. "Όλοι το συζητούν, αγοράζουν εισητήρια, ακόμη και οι πωλήσεις του δίσκου της Σολάνζ ανέβηκαν 200%", εξηγεί πονηρά ο κύριος Νόουλες, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ενώ στο τέλος αφήνει και ένα σοβαρό ενδεχόμενο για την επανασύνδεση των Destiny's Child -των οποίων παραμένει μάνατζερ άσχετα αν δεν είναι ευρέως γνωστό- σε μια ιστορική περιοδεία φωτιά!

Λες;

Πάντως, στην τελευταία επίσημη κοινή εμφάνιση του ζεύγους -όπου είχαν μαζί και τη μοναχοκόρη τους, Μπλου Άιβι, τα φιλιά, η συγκίνηση και η αγάπη... ξεχείλιζαν. Δες και το απόσπασμα από τα πρόσφατα βραβεία MTV VMA για του λόγου το αληθές στη συνέχεια...