Σούλη: Το πολιτισμένο διαζύγιο με τον Κόκλα

28.08.2014
Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Κόκλας και η Κατερίνα Σούλη δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα στο γάμο τους και μετά από 12 χρόνια, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Τώρα, η Κατερίνα που είναι αδελφή του Σπύρου Σούλη, δίνει μία κοινή συνέντευξη με τον διάσημο αδελφό της και μεταξύ άλλων μιλούν για το διαζύγιο της από τον ηθοποιό.

«Και εγώ, αλλά και η οικογένεια μου ήμασταν εκεί για τηνΚατερίνα και για τον Κώστα. Ο Κώστας είναι κομμάτι της οικογένειας μας, της ζωής μας, της καθημερινότητάς μας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αρκεί να πω ότι τώρα που είχαμε πάει στη Ζάκυνθο, ερχόταν πολύ συχνά στο σπίτι μας και τρώγαμε όλοι μαζί. Οι σχέσεις μας ήταν πάντα και παραμένουν άψογες», εξήγησε ο γνωστός διακοσμητής στο περιοδικό Οκ!

Η αδελφή του από την άλλη μίλησε για τις σχέσεις της με τον Κόκλα μετά τον χωρισμό. «Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, σαφώς και κάποια πράγματα αλλάζουν. Αλλά έχουμε μία όμορφη και πολιτισμένη σχέση. Έχουμε περάσει υπέροχες στιγμές μαζί, έχουμε νιώσει ωραία συναισθήματα και πάνω από όλα μοιραζόμαστε την ευθύνη ενός παιδιού που λατρεύουμε και οι δύο. Εξακολουθεί να αγαπάει ο ένας τον άλλον και θα είμαστε πάντα οικογένεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, σε παλαιότερη συνέντευξη ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι ποτέ δεν τελειώνει μία σχέση δώδεκα χρόνων. Τελειώνει μόνο τυπικά. Και η δήλωση αυτή βρίσκει απόλυτα σύμφωνη την πρώην σύζυγο του.