Αγνώριστη η Γκουέν Στεφάνι

26.08.2014
Όμορφη, αδυνατισμένη, σέξι, αλλά… μια άλλη! Η κατάξανθη τραγουδίστρια εμφανίστηκε απίστευτα διαφορετική στα χθεσινά βραβεία Έμι.

Η προετοιμασία της Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) για το "γυαλί" μάλλον τη μεταμόρφωσε σε βαθμό που έγινε αγνώριστη, όπως φαίνεται από την πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Ενόψει του νέου της ρόλου στην κριτική επιτροπή "The Voice" η 44χρονη σταρ δείχνει να "πειράχτηκε" λίγο στο πρόσωπο, "σιδερώνοντας" ό,τι λίγο υπήρχε… ζαρωμένο.

Η μεγάλη διαφορά στο λουκ της Γκουέν έχει να κάνει σαφώς και με το διαφορετικό μακιγιάζ, όπως είναι εμφανές και στις φωτογραφίες που επαναλαμβάνονται στη συνέχεια και έχουν μεταξύ τους διαφορά 10 χρόνια. Αριστερά η Στεφάνι όπως εμφανίστηκε στα χθεσινά βραβεία Έμι και δεξιά στο πάρτι μετά της Χρυσές Σφαίρες του 2004.



Το σήμα κατατεθέν κόκκινο κραγιόν της Στεφάνι που αντικαταστάθηκε από ένα απαλό ροζ και το σμόκι μάτι που ήρθε και έδεσε της δίνουν έναν άλλο… αέρα, αλλά και το νυστεράκι έχει παίξει τον ρόλο του. Δεν μπορεί…

Εντυπωσιακή, σέξι και όμορφη η Γκουέν Στεφάνι στη χθεσινή της εμφάνιση με το λαμπερό Vercase συνολάκι της, αλλά μια άλλη! Πώς να το κάνουμε;;;