Δες το ξεκαρδιστικό μπουγέλωμα της Βικτόρια Μπέκαμ

22.08.2014
Την απόφαση να συμμετάσχει στη διαδικασία του φιλανθρωπικού μπουγελώματος, πήρε και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham).

To 40χρονο πρώην Spice Girl δέχτηκε ένα ξεκαρδιστικό υπερ-μπουγέλωμα από τον 39χρονο σύζυγό της Ντέιβιντ και τους γιους της Μπρούκλιν, Ρομέο και Κρουζ.

Οι κουβάδες με το παγωμένο νερό ήταν 2 για την Posh, η οποία πραγματικά λύγισε από το νερό που έπεσε πάνω της με ορμή.

Η Μπέκαμ έπεσε στο πάτωμα από την φόρα του νερού ενώ έσπευσε να ευχαριστήσει την φίλη της Εύα Λονγκόρια για την πρόκληση να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό μπουγέλωμα με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ALS, τη νευροεκφυλιστική ασθένεια γνωστή και ως νόσος του Lou Gehrig.

Πάντως, η 40χρονη σχεδιάστρια μόδας, ξέχασε να αναφέρει και την Mel B, το πρώην Spice Girl που είχε κι αυτό προκαλέσει προηγουμένως την Μπέκαμ.


Πριν το σπαρταριστό μπουγέλωμά της, η Βικτόρια είχε σπεύσει να προκαλέσει στην Ice Bucket Challenge τον Τομ Φορντ, την Κέιτι Χολμς και τον γιο της Κρουζ.

Η Μπέκαμ δεν μπουγελώθηκε με μπικίνι αλλά με την φορμίτσα που προηγουμένως είχε γυμναστεί κάνοντας spinning ενώ ο γιος της Κρουζ έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό μπουγέλωμα.

Κ.Π