Ρέμος: Τα συγκινητικά λόγια για τον Βαρδή

22.08.2014
Στο πλευρό του καλού του φίλου Αντώνη Βαρδή, βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος δεν κρύβει τη συγκίνηση του για τη μεγάλη μάχη που δίνει ο μεγάλος δημιουργός.

Εξάλλου, πριν λίγες μέρες ο Ρέμος είχε κοινοποιήσει την έκκληση της κόρης του Βαρδή για αίμα, ενώ ο ίδιος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο νοσοκομείο. Και δεν είναι μόνο αυτό. Σε κάθε συναυλία της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο τραγουδιστής αναφέρεται με πολύ τρυφερά λόγια στο φίλο και συνεργάτη του, που άλλωστε τού έχει δώσει μεγάλες επιτυχίες.

Και το ίδιο έπραξε και στην τελευταία του εμφάνιση στην Αλεξανδρούπολη, όπου συγκινημένος μίλησε για τον Βαρδή λίγο πριν ερμηνεύσει το τραγούδι "Προσωπικά".

«Όλα αυτά τα τραγούδια που σας λέω τα έχει γράψει ο πολύ-πολύ αγαπημένος μου, Αντώνης Βαρδής, που δυστυχώς δίνει την πολύ-πολύ μεγάλη μάχη της ζωής του, και του εύχομαι γρήγορα να έρθει κοντά μας. Αυτό το τραγούδια διαφέρει από τα άλλα, γιατί γράφτηκε από μια αληθινή ιστορία που συνέβη πριν από χρόνια στην Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά από μικροφώνου.