Έγκυος στο δεύτερο η Μίλα Γιόβοβιτς

19.08.2014
Η 38χρονη ηθοποιός μόλις ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της και μοιράστηκε την είδηση με τους θαυμαστές της.

Η Μίλα Γιόβοβιτς (Milla Jovovich) έχει ήδη μια εξάχρονη κόρη, την Έβερ Γκάμπο (Ever Gabo ), με τον άντρα της και σκηνοθέτη Πολ Β.Σ. Άντερσον (Paul W.S. Anderson) ο οποίος είναι ο παραγωγός και της σειράς θρίλερ, Resident Evil με πρωταγωνίστρια εκείνη.

Το επόμενο σίκουελ της ταινίας επρόκειτο να αρχίσει να γυρίζεται στη Νότιο Αφρική σύντομα, αλλά τα σχέδια ανατράπηκαν λόγω της εγκυμοσύνης της Μίλα.

"Αρχικά, μ' αυτό το ποστ ήθελα να σας πω πόσο ενθουσιασμένη ένιωθα που θα πετούσα στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής, για να αρχίσω να δουλεύω στο Resident Evil: The Final Chapter", έγραψε στη σελίδα της στο Facebook τη Δευτέρα: "Αλλά… Ο σύζυγος μου, Πολ κι εγώ μόλις ανακαλύψαμε ότι περιμένουμε ακόμη ένα μωρό!!!".

Η Μίλα είπε επίσης ότι εκείνη κι ο Παλ αποφάσισαν να αναβάλουν τα γυρίσματα του Final Chapter επειδή περιέχει αρκετά επικίνδυνες σκηνές και η ηθοποιός δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να ξεκοιλιάζει υπερφυσικά ζόμπι ενώ εγκυμονεί.

"Έτσι, μετά από πολλή συζήτηση, σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερα για όλους να περιμένουμε μέχρι να γεννηθεί το μωρό πριν ξαμοληθούμε για να φέρουμε εις πέρας ένα R.E. Οι ακροβατικές σκηνές και αυτό που θα εξελιχθεί στην παραφουσκωμένη κοιλιά μου δεν είναι ένας ιδανικός συνδυασμός. LoL! Υποψιάζομαι ότι αντί για ζόμπι, το μόνο πράγμα που θα τσακίζω για το επόμενο διάστημα θα είναι ένα βουνό κάπκεϊκ. Μπλιάχ…

Σοβαρά όμως, θέλουμε να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ταινία κι αυτό θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για να πω το λιγότερο, στην κατάσταση μου".

Ελπίζοντας ότι όλα θα πάνω κατ' ευχήν λοιπόν, το "Resident Evil: The Final Chapter" υπολογίζεται να αρχίσει γυρίσματα σε έναν χρόνο από τώρα.